MicrosoftTeams-image (3)

Klar til to brag på fire dage i is-arenaen i næste uge

– Det er to meget vigtige hjemmekampe for os – og så med kun fire dages mellemrum. Kampen i Champions League er uden sammenligning sæsonens hidtil vigtigste hjemmekamp for os, og allerede nu er der stor forhåndsinteresse for begge kampe. Stemningen i is-arenaen kommer helt op på kogepunktet, og vi forventer 3.500-4.000 tilskuere til begge kampe, siger direktør Jan Larsen.

– Jeg håber, at vort trofaste hjemmepublikum møder talstærkt op og giver drengene maksimal opbakning. En sejr over Zaporozhye er ensbetydende med, at vi for andet år i træk er i 1/8-finalen i Champions League, og en sejr over HC Midtjylland betyder, at vi konsoliderer andenpladsen i ligaen.

Der bliver fuld tryk på kedlerne i is-arenaen, hvor kampene spilles, fordi den normale hal er optaget af Dansk Melodi Grand Prix og MGP.

Torsdag 12. februar kl. 19.30 gælder det opgøret i ligaen mod HC Midtjylland. Vi er på andenpladsen, mens HC Midtjylland p.t. er på tredjepladsen – fire point efter. Et rigtigt topbrag, hvor vi har revanche til gode for nederlag på 27-26 i første runde.

Søndag 15. februar kl. 16.50 danner is-arenaen rammen om sæsonens måske hidtil vigtigste hjemmekamp, nemlig mod HC Motor Zaporozhye i Champions League. Vi vandt det første opgør i Kiev mod Zaporozhye, men ukrainerne er blevet et stærkere og bedre sammenspillet hold siden da, så der venter en meget vanskelig opgave i Jutlander Bank Arena.

Vil du også være med til håndbold-festene i is-arenaen, kan du købe billetter på www.aalbrghaandbold.dk, ligesom du har mulighed for at varme op i Carlsberg Cafeen før kampene – tilmelding på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse