MicrosoftTeams-image (3)

Klasseforskel, da vi trak fra i 2. halvleg på Mors

Forsvaret lukkede af – Ole Erevik og Søren Pedersen i de sidste 10-12 minutter af kampen lukkede af – og så kom vi ellers med så hårdt et tryk mod hjemmeholdet i de sidste 30 minutter, at vi ikke efterlod spor tvivl om udfaldet. Sikker sejr på 33-23 – og dermed punktum for første spillerunde i ligaen, hvor vi nu har mødt alle hold.

En fortjent sejr skabt på en god holdindsats. Fight og koncentration, periodevist godt spil og højt tempo i 2. halvleg – det var opskriften på sejren.

Vi lagde bedst ud og kom foran 3-1, 8-4 og 11-6, men i den sidste del af 1. halvleg manglede vi tempo i spillet, og det benyttede hjemmeholdet til at komme tættere på inden pausen, hvor vi sluttede med to spillere vist ud. Vi førte 15-13 ved pausen.

Vi indledte anden halvleg med bange anelser med de to spillere vist ud, men vi klarede perioden 0-0 – og derfra gik det kun en vej for os. Ole Erevik og forsvaret som pynten helt af hjemmeholdet, og i kontrasen fik vi lagt et hårdt tryk i hele banens bredde, og der blev scoret sikkert.

Der var come back til Johan Jakobsson, der spillede 2 x 10 minutter, og blev i resten af kampen fint erstattet af Martin Larsen. Cheftræner Robert Hedin benyttede også den sidste del af kampen til at skifte flittigt ud, så flere af de unge spillere fik minutter på banen.

Vi kan se frem mod hjemmekampen næste fredag i Gigantium, hvor vi skal have revanche mod Viborg HK.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse