pokaler_header_new

Klasseforskel, da vi trak fra i 2. halvleg på Mors

Forsvaret lukkede af – Ole Erevik og Søren Pedersen i de sidste 10-12 minutter af kampen lukkede af – og så kom vi ellers med så hårdt et tryk mod hjemmeholdet i de sidste 30 minutter, at vi ikke efterlod spor tvivl om udfaldet. Sikker sejr på 33-23 – og dermed punktum for første spillerunde i ligaen, hvor vi nu har mødt alle hold.

En fortjent sejr skabt på en god holdindsats. Fight og koncentration, periodevist godt spil og højt tempo i 2. halvleg – det var opskriften på sejren.

Vi lagde bedst ud og kom foran 3-1, 8-4 og 11-6, men i den sidste del af 1. halvleg manglede vi tempo i spillet, og det benyttede hjemmeholdet til at komme tættere på inden pausen, hvor vi sluttede med to spillere vist ud. Vi førte 15-13 ved pausen.

Vi indledte anden halvleg med bange anelser med de to spillere vist ud, men vi klarede perioden 0-0 – og derfra gik det kun en vej for os. Ole Erevik og forsvaret som pynten helt af hjemmeholdet, og i kontrasen fik vi lagt et hårdt tryk i hele banens bredde, og der blev scoret sikkert.

Der var come back til Johan Jakobsson, der spillede 2 x 10 minutter, og blev i resten af kampen fint erstattet af Martin Larsen. Cheftræner Robert Hedin benyttede også den sidste del af kampen til at skifte flittigt ud, så flere af de unge spillere fik minutter på banen.

Vi kan se frem mod hjemmekampen næste fredag i Gigantium, hvor vi skal have revanche mod Viborg HK.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...