MicrosoftTeams-image (3)

Knæk Cancer med Aalborg Håndbold

I denne uge går danskerne sammen om at knække cancer og samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det vil vi i Aalborg Håndbold naturligvis gerne støtte op omkring – og til det har vi brug for din hjælp.

Indsamlingen til den gode sag finder sted i forbindelse med vores kamp lørdag eftermiddag mod Århus Håndbold.

Du kan støtte vores indsamling ved at overføre et valgfrit beløb til MobilePay-nummeret ”18989” til vores ”AALBORG HÅNDBOLD – KNÆK CANCER” konto.

For hver 50 kr., du overfører, får du et lod med i puljen, hvor vi udlodder en kamptrøje fra en valgfri spiller båret under kampen mod Århus Håndbold.

Du må gerne lave én samlet donation. Overfører du eksempelvis 150 kr., vil du have tre lodder med i puljen.

Sidste frist for at overføre er lørdag 24. oktober kl. 17.00, og alle donationer går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Aalborg Håndbold vil desuden donere 200 kr. pr. mål, vi scorer i forbindelse med vores kamp lørdag 24. oktober mod Århus Håndbold.

Det samlede beløb vil blive doneret til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med det store ”Knæk Cancer Show”, som vil blive transmitteret live på TV2 lørdag aften fra kl. 19.45.
 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse