pokaler_header_new

Knæk Cancer med Aalborg Håndbold

I denne uge går danskerne sammen om at knække cancer og samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Det vil vi i Aalborg Håndbold naturligvis gerne støtte op omkring – og til det har vi brug for din hjælp.

Indsamlingen til den gode sag finder sted i forbindelse med vores kamp lørdag eftermiddag mod Århus Håndbold.

Du kan støtte vores indsamling ved at overføre et valgfrit beløb til MobilePay-nummeret ”18989” til vores ”AALBORG HÅNDBOLD – KNÆK CANCER” konto.

For hver 50 kr., du overfører, får du et lod med i puljen, hvor vi udlodder en kamptrøje fra en valgfri spiller båret under kampen mod Århus Håndbold.

Du må gerne lave én samlet donation. Overfører du eksempelvis 150 kr., vil du have tre lodder med i puljen.

Sidste frist for at overføre er lørdag 24. oktober kl. 17.00, og alle donationer går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Aalborg Håndbold vil desuden donere 200 kr. pr. mål, vi scorer i forbindelse med vores kamp lørdag 24. oktober mod Århus Håndbold.

Det samlede beløb vil blive doneret til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med det store ”Knæk Cancer Show”, som vil blive transmitteret live på TV2 lørdag aften fra kl. 19.45.
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...