pokaler_header_new

Kneben sejr hevet i land i Lemvig efter meget tæt kamp

Det gav to point, men det holdt meget hårdt efter en kamp, hvor vi var bagefter det meste af tiden, og kun sikrede os de to point på god forsvarsindsats i 2. halvleg og godt spil af Søren Westphal i målet.

Sejren betyder, at vi nu kun mangler to point i de sidste to kampe i grundspillet for at sikre os andenpladsen i ligaen og dermed få to point med over i slutspillet.

Vi kom foran 3-0 i løbet af de første tre minutter, men så gik vi i stå. Vi fulgtes ad til 8-8, men derfra førte det hårdt arbejdende hjemmehold, og de gik til pausen med en fortjent føring på 15-14.

Hjemmeholdet kom foran 17-15, men vi kom op ved 20-20 efter 13 minutter. Her fik hjemmeholdet en to x to minutters udvisning, men vi formåede ikke at udnytte de fire minutters overtal. Perioden sluttede 0-0, og vi kom derefter bagud 21-20 med otte minutter igen.

Det blev Lemvigs sidste mål. Sander Sagosen udlignede til 21-21 med syv minutter igen. Godt tre minutter ført id scorede Håvard Tvedten sejrsmålet på vort eneste straffekast i hele kampen.

De sidste minutter var nervepirrende, men ingen af holdene formåede at score.

To point var i hus. Næste opgave er i Jutlander Bank Arena på onsdag 11. marts kl. 19.30 mod Ribe-Esbjerg HH.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...