MicrosoftTeams-image (3)

Kneben sejr hevet i land i Lemvig efter meget tæt kamp

Det gav to point, men det holdt meget hårdt efter en kamp, hvor vi var bagefter det meste af tiden, og kun sikrede os de to point på god forsvarsindsats i 2. halvleg og godt spil af Søren Westphal i målet.

Sejren betyder, at vi nu kun mangler to point i de sidste to kampe i grundspillet for at sikre os andenpladsen i ligaen og dermed få to point med over i slutspillet.

Vi kom foran 3-0 i løbet af de første tre minutter, men så gik vi i stå. Vi fulgtes ad til 8-8, men derfra førte det hårdt arbejdende hjemmehold, og de gik til pausen med en fortjent føring på 15-14.

Hjemmeholdet kom foran 17-15, men vi kom op ved 20-20 efter 13 minutter. Her fik hjemmeholdet en to x to minutters udvisning, men vi formåede ikke at udnytte de fire minutters overtal. Perioden sluttede 0-0, og vi kom derefter bagud 21-20 med otte minutter igen.

Det blev Lemvigs sidste mål. Sander Sagosen udlignede til 21-21 med syv minutter igen. Godt tre minutter ført id scorede Håvard Tvedten sejrsmålet på vort eneste straffekast i hele kampen.

De sidste minutter var nervepirrende, men ingen af holdene formåede at score.

To point var i hus. Næste opgave er i Jutlander Bank Arena på onsdag 11. marts kl. 19.30 mod Ribe-Esbjerg HH.

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse