MicrosoftTeams-image (3)

Knebent nederlag efter dårligt forsvarsspil og mange tekniske fejl

Vi løb ind i endnu et nederlag på udebane, da oprykkerne fra HC Midtjylland vandt 27-26 på egen bane efter 14-14 ved pausen. Bortset fra en periode midt i 1. halvleg, hvor vi kom foran 11-8,  haltede vi bagefter hele kampen, og der var ikke noget at indvende mod sejren til Herning-holdet. 

Alligevel var vi tæt på at få point ud af en slutspurt i de sidste 12 minutter, hvor vi scorede seks mål i træk og gik fra bagud 24-18 til 24-24 med seks minutter igen. Glæden varede dog kort, for så scorede hjemmeholdet tre mål i træk, og med 27-24 med godt tre minutter igen var nederlaget en kendsgerning. 

For første gang i denne sæson havde vi store udfordringer i defensiven, og det gjorde arbejdet vanskeligt for de to målmænd. I angrebet begik vi en række tekniske fejl, og det gav lange perioder, hvor vi ikke scorede og lod hjemmeholdet have initiativet. 

Vi blev ramt af fem udvisninger mod hjemmeholdets to – flere af dem meget hårdt dømt, og perioderne i undertal blev dyre for os.

Olafur Gustafsson fik come back i forsvaret i løbet af 2. halvleg, men vi måtte fortsat spille uden Sander Sagosen og de langtidsskadede Markus Mørk og Martin Larsen. 

Trods nederlaget var der dog  bedre takter end i Aarhus sidste onsdag, men langt til niveauet i Dunkerque i weekenden. Nu retter vi igen fokus mod Champions League, hvor vi søndag kl. 16.50 møder Kadetten Schaffhausen i Gigantium. 

 

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...