pokal header web

Knebent nederlag efter dårligt forsvarsspil og mange tekniske fejl

Vi løb ind i endnu et nederlag på udebane, da oprykkerne fra HC Midtjylland vandt 27-26 på egen bane efter 14-14 ved pausen. Bortset fra en periode midt i 1. halvleg, hvor vi kom foran 11-8,  haltede vi bagefter hele kampen, og der var ikke noget at indvende mod sejren til Herning-holdet. 

Alligevel var vi tæt på at få point ud af en slutspurt i de sidste 12 minutter, hvor vi scorede seks mål i træk og gik fra bagud 24-18 til 24-24 med seks minutter igen. Glæden varede dog kort, for så scorede hjemmeholdet tre mål i træk, og med 27-24 med godt tre minutter igen var nederlaget en kendsgerning. 

For første gang i denne sæson havde vi store udfordringer i defensiven, og det gjorde arbejdet vanskeligt for de to målmænd. I angrebet begik vi en række tekniske fejl, og det gav lange perioder, hvor vi ikke scorede og lod hjemmeholdet have initiativet. 

Vi blev ramt af fem udvisninger mod hjemmeholdets to – flere af dem meget hårdt dømt, og perioderne i undertal blev dyre for os.

Olafur Gustafsson fik come back i forsvaret i løbet af 2. halvleg, men vi måtte fortsat spille uden Sander Sagosen og de langtidsskadede Markus Mørk og Martin Larsen. 

Trods nederlaget var der dog  bedre takter end i Aarhus sidste onsdag, men langt til niveauet i Dunkerque i weekenden. Nu retter vi igen fokus mod Champions League, hvor vi søndag kl. 16.50 møder Kadetten Schaffhausen i Gigantium. 

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse