pokaler_header_new

Knebent nederlag i Magdeburg

Godt nok tabte vi 31-27 til tyske Magdeburg på deres hjemmebane, men vi leverede en flot indsats mod Jannick Green, Mads Christensen, Michael Damgaard og co. foran et talstærkt publikum i hjemmeholdets første testkamp. 

Vi var bagud 15-14 ved pausen. 

Cheftræner Aron Kristjansson var tilfreds med indsatsen i kampen. 

-Vi spillede især en flot 1. halvleg og var det bedste hold i de 30 minutter. Vi blev ramt af mange udvisninger, og derfor var vi bagud. Vores 6-0 forsvar fungerede fint, og Aggefors stod godt i målet. Samtidig viste Andreas Holst gode takter i angrebet med flotte scoringer, sagde cheftræneren efter kampen. 

-Efter pausen fik de en del lette mål på kontraer, og vi misbrugte tre straffekast på en velspillende Jannick Green, der vogtede målet efter pausen. Alt i alt var det en god kamp for os, hvor vi blev matchet mod et stærkt hold, og vi viste, at vi er kommet et stort skridt videre i forhold til kampen mod GOG i sidste uge, siger Aron kristjansson. 

Mens Magdeburg var i stærkeste opstilling, var vi uden Buster Juul og Lovro Jotic, der  plejer småskader. 

Vores målscorere var: Andreas Holst 8, Patrick Wiesmach 5 (2), Martin Larsen 3, Sebastian Barthold 3, Simon Hald 3, Rene Antonsen 2, Magnus Saugstrup 2 og Tobias Ellebæk 1. 

Målscorere for SC Magdeburg: Robert Weber 6 (5), Daniel Pettersson 4, Lukas Mertens 4, Matthias Musche 4 (1), Christian O’Sullivan 3, Gleb Kalarash 2, Nemanja Zelenovic 2, Zeljko Musa 2, Piotr Chrapkowski 1, Marko Bezjak 1, Michael Damgaard 1 og Mads Christiansen 1.

Holdets program for i morgen står på styrketræning om formiddagen og haltræning om eftermiddagen, begge dele i Magdeburg, inden turen fredag går mod Ilsenbuirg, hvor vi fredag aften møder et andet tysk Bundesliga-mandskab, Erlangen.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...