pokaler_header_new

Knebent nederlag i tredje testkamp

Lørdag eftermiddag bød på den tredje kamp i opstartsperioden, hvor modstanderen denne gang var ligakonkurrenterne fra TTH Holstebro. En uhyre tæt kamp endte med et smalt nederlag på 32-33 efter pauseføring på 18-17.

Opgøret blev spillet i Idrætscenter Jammerbugt, hvor de fremmødte fik masser af mål fra første fløjt. Efter ti minutters spil var stillingen således 7-7.

Første halvleg fortsatte med at være en tæt affære, hvor ingen af holdene formåede at trække fra. Ved pausen var det dog med en lille fordel til os med en spinkel føring på 18-17.

Anden halvleg fortsatte i samme spor med skiftende føringer i et yderst tæt kapløb.

Mod slutningen gik marginalerne TTH-mandskabets vej, og de fik skabt et hul på tre mål med få minutter tilbage. Vi var tæt på at få lukket hullet, men vestjyderne havde den nødvendige skarphed i den afsluttende fase og trak akkurat det længste strå.

Opgøret bød på debut til Kristian Bjørnsen, der for første gang var i kamp i Aalborg-trøjen efter sin hjemkomst fra OL-slutrunden. Henrik Møllgaard og vores svenske OL-trio var fortsat ikke med i truppen.

Det var en ny god testkamp med flere gode præstationer og fine takter – samt et opgør hvor der blev spillet rigtig flot håndbold – særligt i den offensive del for begge mandskaber.

Allerede søndag venter en ny testkamp, hvor modstanderen er sidste sæsons vindere af EHF European League, SC Magdeburg. De var i dag i aktion forud for vores opgør, hvor det tyske mandskab besejrede Bjerringbro-Silkeborg 39-32.

Der skal også lyde en stor tak til alle fremmødte, der skabte en fin kulisse om dagens opgør, og til Idrætscenter Jammerbugt, som havde stablet et godt arrangement på benene.
  
Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Jonas Samuelsson 6, Martin Larsen 5, Sebastian Barthold 4, Nikolaj Læsø 4, René Antonsen 3, Buster Juul 3, Benjamin Jakobsen 2, Aron Pálmarsson 2, Andreas Holst 1, Kristian Bjørnsen 1, Jesper Nielsen 1.

Udvisninger Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...