MicrosoftTeams-image (3)

Knebent nederlag på 31-29 til Bundesliga-holdet Lemgo

Det blev til et knebent nederlag på 31-29 i teat-kampen mod Bundesliga-holdet Lemgo i Bremen efter tysk føring på 15-11 ved pausen. 

Det var en halv-dårlig kamp fra begge hold, og vort spil var fortsat præget af de mange skader, og i forsvar var Jacob Bagersted savnet for anden dag i træk, ligesom de manglende udskiftningsmuligheder gjorde det vanskeligt at foretage ændringer. 

Vi var tæt på at komme på uafgjort til sidst, men missede chancerne, og i stedet blev til tysk sejr. 

Generelt havde Mads Mensah Larsen og Johan Jakobsson kanonerne bedre indstillet end i går mod Flensburg, og de blev holdets topscorere. 

Vores målscorere var: Johan Jakobsson 7, Mads Mensah Larsen 6, Håvard Tvedten 6 (2), Buster Juul 5 (2), Martin Larsen 2, Niclas Barud 2 og Morten Slundt 1. 

Efter en lang bustur hjem fra Bremen i aften og i nat er der fridag i morgen, inden der trænes tirsdag og onsdag. Torsdag er der afgang til GOG, hvor vi spiller torsdag aften og fortsætter mod Kiel, hvor vi spiller fredag aften foran 10.500 tilskuere.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse