MicrosoftTeams-image (3)

Knebet nederlag til U16 i tæt kamp mod Team Ikast Håndbold

Det blev en meget tæt kamp, hvor begge mandskaber bød ind med solidt forsvarsspil. Kampens dommere tillod meget i begge ender, så der blev gået til stålet.
 
Holdene fulgtes godt ad, og efter tolv minutters spil viste måltavlen 5-5. Herefter var en længere scoringspause for begge mandskaber, indtil vi i det 18 minut kom foran 5-6. Føringen skiftede desværre hænder, så Ikast kunne gå til pausen med en føring på 10-9.
 
Ikast fik den bedste start på 2. halvleg og udbyggede føringen til 14-10. Men god fight sendte Aalborg tilbage på sporet, hvor vi kun var bagud med et enkelt mål i det 18 minut ved stillingen 16-15.
 
Igen fik Ikast moment og kunne trække fra med en firemålsføring på 20-16. Herefter satsede vi hele butikken med offensivt forsvarspil, men Ikast holdt stand og kunne trække sig sejrerigt ud af kampen med en sejr på 24-22.
 
Onsdag den 6. marts 2013 er der returkamp i Aalborg Stadionhal. Mulighederne i tabellen er stadig tilstede, omend det bliver meget svært.
 
Målscorere for Aalborg Håndbold: Mathias Pedersen 5, Jens Kvist 4, Joshua Grace 3, Magnus Saugstrup 2, Martin Bundgaard 2, Rasmus Bering 2, Jacob Lund 1, Lasse Pedersen 1, Mathias Ejstrud 1 og Thor Madsen 1.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse