pokaler_header_new

Knebet nederlag til U16 i tæt kamp mod Team Ikast Håndbold

Det blev en meget tæt kamp, hvor begge mandskaber bød ind med solidt forsvarsspil. Kampens dommere tillod meget i begge ender, så der blev gået til stålet.
 
Holdene fulgtes godt ad, og efter tolv minutters spil viste måltavlen 5-5. Herefter var en længere scoringspause for begge mandskaber, indtil vi i det 18 minut kom foran 5-6. Føringen skiftede desværre hænder, så Ikast kunne gå til pausen med en føring på 10-9.
 
Ikast fik den bedste start på 2. halvleg og udbyggede føringen til 14-10. Men god fight sendte Aalborg tilbage på sporet, hvor vi kun var bagud med et enkelt mål i det 18 minut ved stillingen 16-15.
 
Igen fik Ikast moment og kunne trække fra med en firemålsføring på 20-16. Herefter satsede vi hele butikken med offensivt forsvarspil, men Ikast holdt stand og kunne trække sig sejrerigt ud af kampen med en sejr på 24-22.
 
Onsdag den 6. marts 2013 er der returkamp i Aalborg Stadionhal. Mulighederne i tabellen er stadig tilstede, omend det bliver meget svært.
 
Målscorere for Aalborg Håndbold: Mathias Pedersen 5, Jens Kvist 4, Joshua Grace 3, Magnus Saugstrup 2, Martin Bundgaard 2, Rasmus Bering 2, Jacob Lund 1, Lasse Pedersen 1, Mathias Ejstrud 1 og Thor Madsen 1.
 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...