MicrosoftTeams-image (3)

Knebet nederlag til U16 i tæt kamp mod Team Ikast Håndbold

Det blev en meget tæt kamp, hvor begge mandskaber bød ind med solidt forsvarsspil. Kampens dommere tillod meget i begge ender, så der blev gået til stålet.
 
Holdene fulgtes godt ad, og efter tolv minutters spil viste måltavlen 5-5. Herefter var en længere scoringspause for begge mandskaber, indtil vi i det 18 minut kom foran 5-6. Føringen skiftede desværre hænder, så Ikast kunne gå til pausen med en føring på 10-9.
 
Ikast fik den bedste start på 2. halvleg og udbyggede føringen til 14-10. Men god fight sendte Aalborg tilbage på sporet, hvor vi kun var bagud med et enkelt mål i det 18 minut ved stillingen 16-15.
 
Igen fik Ikast moment og kunne trække fra med en firemålsføring på 20-16. Herefter satsede vi hele butikken med offensivt forsvarspil, men Ikast holdt stand og kunne trække sig sejrerigt ud af kampen med en sejr på 24-22.
 
Onsdag den 6. marts 2013 er der returkamp i Aalborg Stadionhal. Mulighederne i tabellen er stadig tilstede, omend det bliver meget svært.
 
Målscorere for Aalborg Håndbold: Mathias Pedersen 5, Jens Kvist 4, Joshua Grace 3, Magnus Saugstrup 2, Martin Bundgaard 2, Rasmus Bering 2, Jacob Lund 1, Lasse Pedersen 1, Mathias Ejstrud 1 og Thor Madsen 1.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse