MicrosoftTeams-image (3)

Knockout-kampe i Champions League er aflyst

EHF har i dag besluttet at aflyse 1/8-finaler og kvartfinaler i denne sæsons VELUX EHF Champions League.

Det betyder altså desværre, at vi ikke skal i aktion mod FC Porto i 1/8-finalen i starten af juni, hvor knockout-kampene tidligere var flyttet til. 

Dagens beslutning er truffet på baggrund af den nuværende situation omhandlende coronavirus, der bl.a. indbefatter rejserestriktioner og aflysning af større events.

VELUX EHF Final4 vil fortsat finde sted, og finalestævnet er tidligere blevet flyttet til den nye planlagte dato, som er 28./29. december 2020. 

På EHFs videomøde i dag blev det også besluttet, at THW Kiel, Veszprém, Paris Saint-Germain og FC Barcelona bliver de fire deltagere baseret på resultaterne i gruppespillet. 

Direktør Jan Larsen udtaler:

– Det blev desværre som forventet, og vi er rigtig kede af, at vi ikke får muligheden for at spille os videre i turneringen. Samtidigt respekterer vi selvfølgelig beslutningen på baggrund af de nuværende omstændigheder, som har gjort det umuligt at gennemføre disse kampe, siger Jan Larsen.

– Der er dermed nu trukket en streg i sandet, og vi kan rette vores fulde fokus mod den kommende sæson. Her glæder vi os over, at vi på ny skal spille Champions League, hvor vi er opsatte på igen at gøre en god figur, slutter Jan Larsen. 

Læs mere om beslutningerne fra EHF (på engelsk): http://www.eurohandball.com/article/34423
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse