pokal header web

Knud Ronau har sprunget korsbåndet

I tirsdagens testkamp mod Frederikshavn FI måtte Knud Ronau udgå med en skade i knæet – og den værste frygt er nu desværre blevet bekræftet. Korsbåndet er sprunget.

Knud kom til klubben i sommers, og han har de første mange måneder slidt og slæbt på træningsbanen for at blive en fodskade kvit.

Det lykkedes ham i december, hvor han kunne trække i Aalborg Håndbold-kamptrøjen for første gang. Det hårde arbejde fortsatte henover julen, hvor Knud havde trænet indædt for at komme helt ovenpå til anden halvdel af sæsonen.

I årets første kamp skete så det værst tænkelige. Efter en nærkamp faldt han til jorden og tog sig hurtigt til knæet i smerte. Tidligere i dag blev den værste frygt så bekræftet, og det rammer også direktør Jan Larsen.

– Det gjorde virkelig ondt at få overbragt resultatet af scanningen. Han havde kæmpet forbilledligt for at komme tilbage fra sin fodskade, og vi havde store forventninger til, at han skulle bidrage i resten af sæsonen – og så sker det her, siger Jan Larsen.

– Vi vil nu gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe ham tilbage på banen. Heldigvis er Knud udstyret med et ægte fighterhjerte, og jeg er sikker på, at han nok skal komme stærkt tilbage, slutter Jan Larsen.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse