MicrosoftTeams-image (3)

Knud Ronau: Jeg vil bare gerne spille håndbold

Vores nytiltrådte 20-årige stregspiller er i øjeblikket ude med en brækket knogle i foden, som han pådrog sig under juli måneds U20 EM-slutrunde.

I Danmarks anden kamp ved slutrunden skete episoden, der uheldigvis resulterede i en skade til Knud. Foran ham er nu fortsat 3-4 uger med foden i gips samt efterfølgende genoptræning

Skaden leder tankerne tilbage på sidste sæson, hvor han også måtte sidde ude fra start i sin første sæson med Nordsjælland Håndbold.

– Sidste år rev jeg min skulder af led ligeledes i forbindelse med EM. Der var jeg på samme måde ivrig for at komme i gang og vise, hvad jeg har at byde på. Men jeg må bare tage det, som det kommer og vise mig frem, når jeg igen er klar, siger Knud Ronau.

– I disse uger holder jeg mig i gang på anden vis, hvor jeg bl.a. fokuserer på skulderøvelser, svømmetræning og ellers diverse alternative træningsøvelser.

Der hersker dog ingen tvivl om, at vores 2,05 meter høje stregkæmpe allerhelst vil være på håndboldbanen.

– Min lyst til at komme i gang igen er en klar 10’er på en skala fra 1-10. Det føles skidt at misse fem kampe til EM og nu også opstart og træningskampe her i klubben – jeg vil bare virkelig gerne spille håndbold.

Knud kommer til at indgå i en stærk stregtrio, der også tæller René Antonsen og Magnus Saugstrup, og vores nye stregspiller er indstillet på at vise sit værd.

– Jeg er den unge og uprøvede i trioen, og jeg er klar til at lære fra de andre og vise mit værd. Jeg skal finde min rolle på holdet, suge til mig og så er min ambition på sigt at blive en bærende spiller i Aalborg, slutter Knud Ronau.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse