MicrosoftTeams-image (3)

Køb den nye spiller-trøje – og få 100 kroner i intro-rabat

Fredag 23. august kl. 19.00 spiller  vi for første gang i vores nye spiller-trøjer , og samtidig har du mulighed for at købe trøjerne – endda med 100 kroner i intro-rabat. Mads Mensah Larsen og anfører Jacob Bagersted viser trøjerne på billederne herover.

Rabatten gælder til og med fredag 23.august, hvor vi spiller om årets første titel, Super Cup – kl. 19.00 mod Århus Håndbold i Gigantium.  

Prisen for en trøje med spillernavn og nummer på ryggen er 350 kr. for størrelserne XS-XXL og 300 kr. for størrelserne 8-14 år.  Prisen er den samme, hvis du ikke ønsker spiller-navn og nummer på trøjen.

Du kan bestille trøjen på forhånd til kampen fredag 23. august ved at sende en mail til info@aalborghaandbold.dk med angivelse af navn, trøje-størrelse, spillernavn og nummer.   Så har vi trøjen klar til udlevering mod betaling i merchandise-boden fra kl. 17.00.

Hvis du ikke forudbestiller, kan du selvfølgelig købe trøjen på helt normal vis fra kl. 17.00 i merchandise-boden til Super Cup fredag 23. august mod Århus Håndbold.
 

vlcsnap-2023-10-01-18h29m00s640

Hvem er Fabian Norsten?

Mød vores nye svenske målvogter og hør blandt andet hvad han synes om Aalborg, hvordan han kom i gang med håndbolden som lille, og hvilke ambitioner han har. Sse hele...
GOG3 Landin

Aalborg Håndbold storsejrede over mestrene

Niklas Landin leverede 17 redninger da Aalborg Håndbold på en fantastisk anden halvleg udraderede GOG med hele 33-23 lørdag eftermiddag. Efter onsdagens skuffende nederlag i Ungarn mod Pick Szeged, skulle...
mølle-szeged

Møllgaard: Nu venter en anden turnering og en anden kamp

Lørdag eftermiddag venter et nyt topbrag i Herreligaen, denne gang på udebane mod rivalerne fra GOG. Læs optakt til kampen med Henrik Møllgaard. Efter et skuffende nederlag til OTP Bank...

Håndbold i verdensklasse