pokaler_header_new

Kom gratis med til Århus!

Kom helt gratis med til Århus lørdag 30. marts, hvor vi kl. 15.00 spiller grundspillets sidste udekamp i et opgør, som får altafgørende betydning i vores bestræbelser på at sikre grundspillets førsteplads. 

Som tak for den forrygende støtte vi oplevede til Final4, ønsker vi i Aalborg Håndbold at give noget igen til alle vores trofaste fans. Vi vil derfor gentage succesen og indtage endnu en udebane – denne gang uden at I skal have pungen op ad lommen. Hverken for billetten eller for transporten til og fra Aarhus.

Tilmelding sker gennem vores fanklub, og du skal blot klikke dig forbi dette link og registrere din gratis tilmelding – der er både mulighed for at køre selv eller komme med fanbussen. Vær opmærksom på at sidste frist for tilmelding er på søndag 24. marts kl. 18.00.

Det er intet krav, at man er medlem af Aalborg Håndbold Support for at tilmelde sig turen. Vi opfordrer dog alle til at melde sig ind i dansk håndbolds største fanklub. Det koster blot 100 kr. årligt, og hertil følger en masse fordele.  

Vi håber endnu engang at se et hav af Aalborg tilhængere og krydser fingre for, at I igen vil være med til at bakke drengene op – denne gang i jagten på livsvigtige point i grundspillet. 

TILMELD DIG HER!
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...