MicrosoftTeams-image (3)

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere.

Tirsdag 23. august er Aalborg Håndbold klar til sæsonens første udfordring, når årets Super Cup afvikles i Sparekassen Danmark Arena, hvor GOG er modstanderen.

Allerede dagen inden bliver der dog også gang i den på hjemmebanen, når den årlige præsentation af spillertrup og trænerteam løber af stabelen.

Her venter masser af spændende indslag for alle fans af Danmarks mest vindende klub gennem de seneste 10 år.

– Vi glæder os virkelig meget at til få gang i den nye sæson, og vi mærker en meget stor interesse fra både sæsonkortholdere, fans og samarbejdspartnere. Derfor glæder vi os til igen at kunne invitere indenfor på hjemmebanen og varme både spillere og fans op til sæsonen, udtaler direktør Jan Larsen, der samme aften også kan præsentere en meget ventet skikkelse i den velkendte rød-hvide spillerdragt.

– Det er ved at være halvandet år siden, at vi offentliggjorde at Mikkel Hansen fra den kommende sæson skal spille her i Aalborg, og nu er vi så endelig klar til at præsentere ham for vores mange fans, hvilket er noget vi virkelig ser frem til, så man kan godt se frem til at helt særligt show denne aften, lyder det videre fra Jan Larsen.

Programmet for dagen mandag den 22. august:

Kl. 16.00 Dørene åbnes i Sparekassen Danmark Arena. Gratis pølser, samt sodavand/fadøl* og mulighed for at se, prøve og købe de nye, flotte spillertrøjer fra Hummel.

Kl. 17.15 Præsentation af spillertruppen 2022/2023

Kl. 18.15 Autografskrivning/selfies med spillertruppen

Kl. 19.15 Tak for i dag

Tilmeld dig gratis til arrangementet

Da der kun er et begrænset antal ledige pladser til årets spillerpræsentation, er det nødvendigt at afhente en gratis billet online for at kunne deltage i arrangementet.

Følg linket herunder hvis du vil være sikker på at få din plads til arrangementet

* Én servering pr. person.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...