MicrosoftTeams-image (3)

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere.

Tirsdag 23. august er Aalborg Håndbold klar til sæsonens første udfordring, når årets Super Cup afvikles i Sparekassen Danmark Arena, hvor GOG er modstanderen.

Allerede dagen inden bliver der dog også gang i den på hjemmebanen, når den årlige præsentation af spillertrup og trænerteam løber af stabelen.

Her venter masser af spændende indslag for alle fans af Danmarks mest vindende klub gennem de seneste 10 år.

– Vi glæder os virkelig meget at til få gang i den nye sæson, og vi mærker en meget stor interesse fra både sæsonkortholdere, fans og samarbejdspartnere. Derfor glæder vi os til igen at kunne invitere indenfor på hjemmebanen og varme både spillere og fans op til sæsonen, udtaler direktør Jan Larsen, der samme aften også kan præsentere en meget ventet skikkelse i den velkendte rød-hvide spillerdragt.

– Det er ved at være halvandet år siden, at vi offentliggjorde at Mikkel Hansen fra den kommende sæson skal spille her i Aalborg, og nu er vi så endelig klar til at præsentere ham for vores mange fans, hvilket er noget vi virkelig ser frem til, så man kan godt se frem til at helt særligt show denne aften, lyder det videre fra Jan Larsen.

Programmet for dagen mandag den 22. august:

Kl. 16.00 Dørene åbnes i Sparekassen Danmark Arena. Gratis pølser, samt sodavand/fadøl* og mulighed for at se, prøve og købe de nye, flotte spillertrøjer fra Hummel.

Kl. 17.15 Præsentation af spillertruppen 2022/2023

Kl. 18.15 Autografskrivning/selfies med spillertruppen

Kl. 19.15 Tak for i dag

Tilmeld dig gratis til arrangementet

Da der kun er et begrænset antal ledige pladser til årets spillerpræsentation, er det nødvendigt at afhente en gratis billet online for at kunne deltage i arrangementet.

Følg linket herunder hvis du vil være sikker på at få din plads til arrangementet

* Én servering pr. person.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse