MicrosoftTeams-image (3)

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere.

Tirsdag 23. august er Aalborg Håndbold klar til sæsonens første udfordring, når årets Super Cup afvikles i Sparekassen Danmark Arena, hvor GOG er modstanderen.

Allerede dagen inden bliver der dog også gang i den på hjemmebanen, når den årlige præsentation af spillertrup og trænerteam løber af stabelen.

Her venter masser af spændende indslag for alle fans af Danmarks mest vindende klub gennem de seneste 10 år.

– Vi glæder os virkelig meget at til få gang i den nye sæson, og vi mærker en meget stor interesse fra både sæsonkortholdere, fans og samarbejdspartnere. Derfor glæder vi os til igen at kunne invitere indenfor på hjemmebanen og varme både spillere og fans op til sæsonen, udtaler direktør Jan Larsen, der samme aften også kan præsentere en meget ventet skikkelse i den velkendte rød-hvide spillerdragt.

– Det er ved at være halvandet år siden, at vi offentliggjorde at Mikkel Hansen fra den kommende sæson skal spille her i Aalborg, og nu er vi så endelig klar til at præsentere ham for vores mange fans, hvilket er noget vi virkelig ser frem til, så man kan godt se frem til at helt særligt show denne aften, lyder det videre fra Jan Larsen.

Programmet for dagen mandag den 22. august:

Kl. 16.00 Dørene åbnes i Sparekassen Danmark Arena. Gratis pølser, samt sodavand/fadøl* og mulighed for at se, prøve og købe de nye, flotte spillertrøjer fra Hummel.

Kl. 17.15 Præsentation af spillertruppen 2022/2023

Kl. 18.15 Autografskrivning/selfies med spillertruppen

Kl. 19.15 Tak for i dag

Tilmeld dig gratis til arrangementet

Da der kun er et begrænset antal ledige pladser til årets spillerpræsentation, er det nødvendigt at afhente en gratis billet online for at kunne deltage i arrangementet.

Følg linket herunder hvis du vil være sikker på at få din plads til arrangementet

* Én servering pr. person.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse