pokaler_header_new

Kravet er en sejr i morgen i Rumænien – se kampen på TV 3 Sport 2

Cheftræner Jesper Jensen og hans tropper kender betingelserrne, når de lørdag kl. 14.30 (dansk tid) går på banen til EHF Cup-kampen mod Dinamo Bucuresti i Romeo Iamandi i Buzau – en by ca. 105 km fra hovedstaden Bukarest.

Kravet er en sejr for fortsat at have mulighed for sikre andenpladsen i gruppespillet og dermed adgang til kvartfinalerne. Efter nederlag hjemme mod Granollers, nederlag ude mod Magdeburg og uafgjort hjemme mod Dinamo Bucuresti er vi sidst af de fire hold med kun ét point. Magdeburg er ubesejret og har seks point. Rumænerne er på andenpladsen med tre point, mens Granollers er lige foran os med to point. Rumænerne kan således med en sejr i morgen tage et stort skridt mod kvartfinalerne sammen med Magdeburg, der søndag møder Granollers.

Efter en solid føring mod Dinamo Bucuresti i Jutlander Bank Arena i lørdags, fik vi hevet uafgjort 28-28 hjem kort før tid. Vi var i kamp igen i onsdags med sejr i Skive, mens rumænerne har haft kampfri siden i lørdags og har kunnet nyde deres føring på ni point ned til nummer to i den nationale liga.

Jesper Jensen har igen Jesper Meinby til rådighed, men må fortsat se bort fra skadede Sander Sagosen, Andreas Palicka og Olafur Gustafsson. Truppen suppleres af de to U 18-spillere, Rasmus Thomasberg Poulsen og Christian Bang.

TV 3 Sport 2 viser kampen fra Rumænien direkte lørdag kl. 14.30 (dansk tid). Kampen dømmes af de to portugisere, Daniel Accoto Martins og Roberto Accoto Martin med ungareren Sandor Andorka som EHF-delegeret.

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...