MicrosoftTeams-image (3)

Kursen er sat mod nyt møde med Kielce i Champions League

Så står der igen Bielecki, Szmal, Lijewski, Jurecki, Cupic, Zorman med flere igen på menuen for Jesper Jensens tropper. Søndag kl. 15.10 fløjter de hviderussiske dommere, Andrei Gousko og Siarhei Repkin, op til Champions League-kampen i Hala M. O. S. I. R. i storbyen Kielce i det centrale Polen.

Vi tabte 27-25 til dem i Gigantium i søndags, og da Champions League nu vender, efter at alle har mødt alle en gang, så får vi “fornøjelsen” af det ubesejrede polske hold så hurtigt igen.

– Det var svært i Gigantium, og vi ser frem til, at det bliver endnu sværere i Polen, hvor vi kommer på en vanskelig udebane med mange tusinde fanatiske tilskuere, siger cheftræner Jesper Jensen. Vi kan kun overraske og kan spille frit. Vi går efter den chance, der altid er, og vil sælge os så dyrt som muligt.

Truppen rejser fra Aalborg tidligt lørdag morgen, træner i Kielce lørdag aften, kamp søndag og hjemkomst til Aalborg mandag eftermiddag.

Allerede i aften, torsdag, er der kamp i vores pulje i Champions League, når Kadetten Schaffhausen hjemme i Schweiz møder HC Motor Zaporozhye. Lørdag kl. 14.30 spiller Dunkerque hjemme mod Pick Szeged.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse