pokaler_header_new

Kvaliteten i spillet skal løftes til GOG-kampen tirsdag

Når vi møder GOG, er der altid garanti for tætte kampe, spænding og underholdning. Det kan vi også forvente, når de to hold tørner sammen tirsdag kl. 20.30 (bemærk tidspunktet) i Jutlander Bank Arena.

Vi vandt 28-25 på udebane i GOG i oktober, og vi kan med en sejr i morgen rykke forbi fynboerne i tabellen, hvor de inden kampen har et enkelt point mere end os.

Hvis vi skal gøre os forhåbninger om point mod GOG, skal kvaliteten i spillet forbedres betydeligt i forhold til indsatsen mod Granollers i lørdags. Det gælder både forsvars- og angrebsmæssigt. Det er nødvendigt med både fight og godt spil, og så skal vi score på de chancer, vi får.

Netop målmandsposten er et af GOGs stærkeste kort, hvor den norske landsholdskeeper, Espen Christensen, og Frank Mikkelsen har haft en flot sæson. Fynboernes angrebsspil styres af Kenneth Dahl Jørgensen og Lasse Møller med Andreas Holst Jensen, og Minik Dahl Høegh og Aku Kreutzman på venstre og højre back-positionen.

På stregen norske Henrik Jacobsen,  på højre fløj Mark Strandgaard og Kasper Kildelund og på venstre fløj Tobias Møller og Emil Jacobsen. Lasse Kronborg og Frederik Clausen er forsvarskrumtapper.

Martin Gjeding og Mads Hansen fløjter kampen op kl. 20.30.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...