MicrosoftTeams-image (3)

Kvaliteten i spillet skal løftes til GOG-kampen tirsdag

Når vi møder GOG, er der altid garanti for tætte kampe, spænding og underholdning. Det kan vi også forvente, når de to hold tørner sammen tirsdag kl. 20.30 (bemærk tidspunktet) i Jutlander Bank Arena.

Vi vandt 28-25 på udebane i GOG i oktober, og vi kan med en sejr i morgen rykke forbi fynboerne i tabellen, hvor de inden kampen har et enkelt point mere end os.

Hvis vi skal gøre os forhåbninger om point mod GOG, skal kvaliteten i spillet forbedres betydeligt i forhold til indsatsen mod Granollers i lørdags. Det gælder både forsvars- og angrebsmæssigt. Det er nødvendigt med både fight og godt spil, og så skal vi score på de chancer, vi får.

Netop målmandsposten er et af GOGs stærkeste kort, hvor den norske landsholdskeeper, Espen Christensen, og Frank Mikkelsen har haft en flot sæson. Fynboernes angrebsspil styres af Kenneth Dahl Jørgensen og Lasse Møller med Andreas Holst Jensen, og Minik Dahl Høegh og Aku Kreutzman på venstre og højre back-positionen.

På stregen norske Henrik Jacobsen,  på højre fløj Mark Strandgaard og Kasper Kildelund og på venstre fløj Tobias Møller og Emil Jacobsen. Lasse Kronborg og Frederik Clausen er forsvarskrumtapper.

Martin Gjeding og Mads Hansen fløjter kampen op kl. 20.30.

 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse