pokal header web

Kvartfinaleexit trods sejr

En hårdt tilkæmpet og flot sejr på 37-35 i dagens returopgør, i en fantastisk kulisse med en udsolgt Sparekassen Danmark Arena, var desværre ikke nok til videre avancement. I stedet blev kvartfinalen endestationen i EHF Champions League efter et samlet nederlag på 66-71.

Efter et syvmåls-nederlag i den første kamp i Veszprém var kravet en storsejr i dagens opgør. 

Indledning af aftenens opgør var også målrig, men desværre var det med et lille overvægt til de ungarske gæster, der bragte sig i front 7-10 efter knap et kvarters spil.

I første halvleg formåede vi aldrig rigtigt at få fat defensivt, og trods gode offensive takter gik vi til pause bagud med en enkelt ved stillingen 20-21. 

Anden halvleg fortsatte med at være en målrig omgang, hvor kampen vekslede mellem uafgjort og en smal føring til gæsterne. 

Men med 13 minutter tilbage af kampen spillede vi os til vores første føring i kampen, og så var der ellers for alvor tændt op under det formidable hjemmepublikum i Sparekassen Danmark Arena.

I slutfasen havde vi momenter for at nærme os, et på dette tidspunkt ubeskriveligt comeback, men vi formåede ikke at bringe føringen op på mere end tre mål.

Det endte i stedet med en sejr på 37-35 efter en flot afslutning med en rigtig mandfolkepræstation – der altså desværre ikke var nok til at booke billetten til EHF Final4. 

Der skal lyde en kæmpe tak til de 5.020 medlevende tilskuere, der var med til at skabe en forrygende stemning til aftenens opgør. 

Dagens sejr kom i hus uden Sebastian Henneberg, Martin Larsen, Andreas Holst, Sebastian Barthold, Benjamin Jakobsen og Lukas Sandell, der alle var ude af truppen med skader. Derudover måtte Aron Pálmarsson desværre udgå inden kampen, mens Jesper Nielsen udgik i første halvleg. 

Fokus rettes nu i stedet mod den hjemlige HTH Herreliga, hvor vi på søndag spiller den afsluttende slutspilskamp om puljens førsteplads inden semifinalerne næste uge. 

Søndag kommer Skjern på besøg til puljefinalen, og der er fortsat få ledige billetter tilbage, der kan købes ved at klikke her. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 9, Kristian Bjørnsen 9, Nikolaj Læsø 7, Felix Claar 3, Henrik Møllgaard 3, René Antonsen 2, Valdemar Hermansen 2, Victor Kløve 1, Christian Termansen 1.

Telekom Veszprém målscorere:
Rasmus Lauge 6, Kentin Mahé 6, Gasper Marguc 5, Manuel Strlek 4, Petar Nenadic 3, Yahia Omar 2, Andreas Nilsson 2, Jorge Maqueda 2, Patrik Ligetvari 2, Mate Lekai 2, Blaz Blagotinsek 1.
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Telekom Veszprém: 5 x 2 min.

Redninger:

Simon Gade: 9/24 (38 %)
Mikael Aggefors: 1/17 (6 %)

Vladimar Cupara: 6/23 (26 %)
Rodrigo Corrales: 4/22 (18 %)

Dagens tilskuertal i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena var 5.020. 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse