pokaler_header_new

Kvartfinaleplads i Santander Cup er på spil

I morgen, fredag, kl. 20.00 fløjtes der til start i Nyborg, hvor det gælder 1/8 finalen i Santander Cup, og en kvartfinaleplads er dermed på spil.

Efter syv træningskampe, som har budt på fire sejre og tre nederlag, bliver det i morgen alvor. Sæsonens første betydende opgør bliver et møde med det fynske 2. divisionshold, SUS Nyborg. De blev i sidste sæson nummer 7 i 2. division med 18 point efter 20 spillede kampen.

Kampen bliver den første officielle i Aalborg Håndbold-trøjen for Kristian Sæverås, Mark Strandgaard og Ómar Ingi Magnússon, mens det også markerer Henrik Møllgaards officielle hjemkomst i Aalborg-trøjen.

Opgøret bliver uden anfører René Antonsen samt vores nytilkomne stregspiller Knud Ronau. René døjer fortsat med en skade, han pådrog sig i forbindelse med forberedelserne til sæsonen. Mens Knud stadig sidder ude med en brækket knogle i foden efter en episode under sommerens ungdoms-slutrunde.

Vi går ind til kampen som kæmpe favoritter, og der hersker da heller ingen tvivl om, at det klare mål er at rejse hjem med en kvartfinaleplads i bagagen.

Der er kampstart kl. 20.00, og du kan følge kampen direkte på tophaandbold.dk.

 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...