MicrosoftTeams-image (3)

Læsø: Jeg vil udvikle mig yderligere

Sidste sæsons ligatopscorer Nikolaj Læsø er den næste i rækken af nytilkomne spillere, som vi vil sætte fokus på i opstarten frem mod en ny spændende sæson.

Den 23-årige bagspiller har de seneste tre sæsoner tørnet ud for Århus Håndbold, hvor han skiftede til fra 1. divisionsklubben Odder.

De seneste måneder har ventetiden været lang for Læsø, og han er glad for nu at være tilbage på halgulvet.

– Det er sindssygt dejligt at komme i gang igen. Det har været en anderledes opstart, end jeg er vant til grundet den lange corona-pause – men jeg synes, vi er kommet godt fra land. Den første uge var forholdsvis rolig for at undgå uventede skader og få en blød start. Sidenhen er vi begyndt med mere normal håndboldtræning, hvor der bliver givet mere gas, så det er dejligt, siger Nikolaj Læsø.

Forud for skiftet har Læsø været spændt på, hvordan han ville falde til, men han føler sig allerede godt tilpas i klubben.

– Det er selvfølgelig en af de ting, man tænker over, når man skifter og skal indgå i et nyt fællesskab. Men jeg er faldet rigtig godt til, og jeg er faktisk overrasket over, hvor nemt det har været. Og det tror jeg gælder for alle os nye – det er en god gruppe. Alle kan med alle, og vi er blevet taget rigtig godt imod.

Sidste sæson bombede Nikolaj Læsø for aarhusianerne og nåede i alt 154 ligamål, og hans skudtrussel er bl.a. en af de kompetencer, som han ser sig selv bidrage med.

– Jeg kommer som skytte, mens jeg samtidigt også kan være med på duelspillet. Jeg har lært meget fra min tid i Århus Håndbold, og jeg er klar til at bidrage med alt, hvad jeg har med i bagagen. Foruden mine kompetencer angrebsmæssigt ser jeg mig også som en stabil forsvarsspiller, der både kan dække som 3er og 2er.

I sin tid hos Århus Håndbold har Læsø lagt lag på i alle sæsoner. Det afspejles bl.a. på topscorerlisten, hvor han i den forgange sæson kravlede helt til tops – samtidigt blev han i sidste sæson også udtaget til DHFs nyligt oprettede udviklingsgruppe for A-landsholdet. Nikolaj Læsø stiller sig dog langt fra tilfreds endnu.

– Min største drøm og personlige mål er at udvikle mig endnu mere, og det var også grunden til, jeg valgte Aalborg Håndbold. Klubben har to rigtig dygtige trænere, som kan være med til at skubbe mig yderligere i den rigtige retning både forsvars- og angrebsmæssigt.

På holdets vegne har han også store ambitioner.

– Jeg er kommet her for at vinde alt, der kan vindes. Med to DM-titler i streg vil vi gå efter det tredje danske mesterskab i træk, mens jeg også har ambitioner om at vinde pokaltitlen med holdet. Så glæder jeg mig også rigtig meget til at prøve mig af i EHF Champions League, som jo er den største turnering – her tror jeg på, vi kan nå langt og håber, at vi kan drille nogle af de helt store undervejs.

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt, og det begynder for alvor at krible i fingrene hos Nikolaj Læsø.

– Det har været en rigtig, rigtig lang og uventet pause, og nu glæder jeg mig allermest til at komme i gang med at spille kampene. Jeg ser også frem til at spille i Jutlander Bank Arena. Nu har jeg kun været her som udehold, men der er altid god stemning, og jeg glæder mig til fremover at have fansene på min side, slutter Nikolaj Læsø.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse