MicrosoftTeams-image (3)

Landsholdsdebut til Simon Gade

Fem spillere fra Aalborg Håndbolds trup var i aktion torsdag aften, og det blev til to knebne nederlag og en storsejr.

Landsholdsdebut til Gade og storsejr
I Gigantium gæstede det danske A-landshold Aalborg i en udsolgt arena og gav plads til flere nye og unge talenter, da de sejrede sikkert 30-23 efter en pauseføring på 16-11.
Med ca. 15 minutter tilbage af kampen kom vores Simon Gade i målet til sin landsholdsdebut. Han lagde ud med en redning på straffekast og viste sig rigtig flot frem i målet på sin hjemmebane. Fem redninger på 10 forsøg kræver ikke meget hovedregning for at konkludere et fremragende redningsprocent på 50!
Også den kommende Aalborg-spiller, Thomas Arnoldsen, fik sin landsholdsdebut torsdag aften og blev som topscorer med syv mål kåret som kampens spiller.

Næste kamp for den danske trup er på søndag, hvor modstander igen hedder Tyskland, denne gang på udebane i Hamborg med kampstart kl. 14.15.

Nederlag til det danske U21-landshold
Med vores assistenttræner, Arnór Atlason, i spidsen måtte U21-landsholdet se sig besejret af Tyskland. Efter en pausestilling på 13-15 i Tysklands favør inkasserede de et nederlag på 28-31.
Der blev spilletid til både Victor Kløve og Christian Termansen som scorede henholdsvis tre og to mål.

Norsk nederlag
I Serbien jagtede det norske landshold to point i kvalifikationsspillet frem mod EM 2024, som afvikles i Tyskland. Trods en to måls pauseføring på 12-14 til nordmændene, måtte de ved slutfløjtet se sig besejret 25-24 på udebane. Serbien fører derfor nu deres Gruppe 2 med seks point, mens nordmændene ligger lige efter med fire point. De to bedste er sikret en billet til europamesterskabet.
Der blev masser af spilletid til vores norske fløje, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, som nettede henholdsvis to og fire gange.

Allerede søndag kan de få revanche, når de på hjemmebane møder Serbien i endnu en gruppekamp. Det sker kl. 16.45 i Åsane Arena.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...
Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...

Håndbold i verdensklasse