MicrosoftTeams-image (3)

Landsholdsuge: Det store overblik

I uge 11 er seks kontraktspillere og fire ungdomsspillere med deres respektive landshold, hvor der venter en række træningskampe og et Golden League-stævne.

Få det fulde overblik her.

Norge
Efter flotte præstationer af begge fløjspillere ved EM i januar er både Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen endnu engang udtaget til det norske landshold.

Norge deltager ved Golden League-stævnet, der afholdes i Danmark, og som starter på vores hjemmebane, når de ‘låner’ Sparekassen Danmark Arena på torsdag mod Danmark. Billetterne hertil er desværre allerede udsolgt, men kampen kan følges live på TV2.

Norge har følgende kampe på programmet:
17. marts kl. 20.45: Danmark – Norge
19. marts kl. 13.30: Frankrig – Norge
20. marts kl. 13.30: Norge – Spanien

Danmark
Begge vores danske stregspillere, Benjamin Jakobsen og René Antonsen, er udtaget til at spille Golde League-stævnet i weekenden. Sidstnævnte har dog mandag meldt afbud grundet en mindre forstrækning i maveregionen.

Vi glæder os til at se Benjamin på hjemmebane, når de kommer forbi Aalborg torsdag 17. marts.

*opdateret 15. marts: Nikolaj Læsø er tirsdag morgen blevet efterindkaldt til det danske landshold og er derfor tilsluttet sig samlingen i Aarhus.

Danmark spiller følgende kampe ved Golden League:
17. marts kl. 20.45: Danmark – Norge
19. marts kl. 16.00: Danmark – Spanien
20. marts kl. 16.00: Danmark – Frankrig

Sverige
Begge europamestre er med for det svenske landshold igen, når de spiller to træningskampe mod Polen. Felix Claar og Lukas Sandell har følgende kampe foran sig:

17. marts kl. 20.00: Polen – Sverige
20. marts kl. 15.00: Polen – Sverige

Island
Også vores islandske skytte, Aron Pálmarsson skal med landsholdet igen, når de samles på Island i dag mandag 14. marts.

Island har ingen kampe på programmet denne uge, men skal i stedet træne frem mod VM-kvalifikationen, som finder sted i april mod vinderen af den direkte duel mellem Estland og Østrig.

Ungdom
Fire ungdomsspillere samles med det danske landshold i denne uge, som har vores assistenttræner Arnór Atlason som landsholdstræner.

Med er stregspilleren Valdemar Hermansen samt bagspillerne Victor Kløve, Christian Termansen og Marinus Munk.

Christian og Marinus er med på samlingens førstedage mens Valdemar og Victor tager turen til Island, hvor der venter U20-holdet to kampe mod det islandske ungdomshold:

18. marts kl. 20.00: Island – Danmark
19. marts kl. 18.30: Island – Danmark

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse