MicrosoftTeams-image (3)

Ligaåret starter med et vaskeægte topopgør

I morgen bliver det alvor, når vi slår dørene op til topbrag mod GOG i Jutlander Bank Arena. Kampen starter kl. 16.10.

Det er mere end 40 dage siden, vi sidst var i aktion i Herre Håndbold Ligaen. Det endte med et ærgerligt nederlag, der betød, at vi måtte overgive ligaens førsteplads – denne bliver nu i stedet besat af lørdagens fynske modstander.

Men det laver vi forhåbentlig om på i morgendagens kamp, da vi med en sejr igen kan indtage ligaens førsteplads – og der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er vores klare mål.

Med VM slutrunden lagt bag os, er alt fokus rettet mod dette topopgør, så vi kan sikre os den bedst mulige start på en yderst spændende forårssæson.

Der skal dog med garanti kæmpes for at komme godt fra land i 2019 med to point. Både tabellen og statistikkerne taler sit tydelige sprog omkring vigtigheden og størrelsen af lørdagens opgør.

GOG er nummer et med 29 point, mens vi ligger lige i hælene med 28 point. Vi har scoret 542 mål indtil nu i Herre Håndbold Ligaen, hvilket er flest af alle. GOG har scoret 537 – det er næst flest. GOG har lukket 465 mål ind i første halvsæson, hvilket er færrest af alle. Vi har lukket 477 mål ind – det er næst færrest af alle.

Det er altså ikke alene tabellens nummer 1 og 2. Det er samtidigt statistisk set de to bedste offensive OG defensive hold fra første halvsæson, der lørdag tørner sammen i Jutlander Bank Arena.

Og det bliver en Arena, hvor der uden tvivl bliver fuld tryk på kedlerne! Vi kan i hvert fald godt mærke, at Nordjyderne har savnet klubhåndbolden, og rigtig, rigtig mange har allerede sikret sin billet til lørdagens kæmpe brag.

Du kan dog stadig nå det, da der fortsat er få ledige billetter. Skynd dig at sikre din på shop.aalborghaandbold.dk. Kampen fløjtes i gang kl. 16.10.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse