pokaler_header_new

Ligaen åbnet med sejr på 25-23 over Skive fH

Så er v i i gang med turneringen – og to point er sat på kontoen.

Det var det vigtigste efter en kamp mod Skive fH, hvor vi aldrig fik hverken forsvar eller angreb til at fungere i sammenligning med de to seneste kampe. Vi var foran hele kampen mod Skive fH, men trak aldrig afgørende efter flere føringer på fire mål. Bl.a. misbrugte vi to straffekast.

Som ventet viste  Skive fH flotte takter i forsvaret, mens vores forsvar havde problemer over for et klogt spillende Skive-hold, der kender hinanden ud og ind – og holdt lange angreb kørende.

Vi førte 25-20 kort før tid, hvormed kampen var afgjort, inden Skive reducerede med tre hurtige scoringer i sidste minut.

Kristian Kjelling spillede sin kamp nummer 100 for Aalborg Håndbold og tilbragte de første 45 minutter på bænken, indtil han blev sendt i aktion det sidste kvarter.

Svenske Tobias Aren startede inde for første gang og viste allerede sin skudstyrke allerede i de første angreb samtidig med et flot indspil til Bagersted på stregen.

Det var igen en kamp, hvor Ole Erevik spil af høj klasse frem i målet, og han reddede sit hold i flere situationer.

Stor cadeau til Skive for en flot kamp, der viser, at holdet måske igen kan overraske og samle point til endnu en sæson i ligaen.

For os var det en kamp, der hurtigst muligt skal glemmes og fokus rettes mod Skjern, der kommer på besøg lørdag kl. 14.30 i Gigantium Isarena. Et Skjern-mandskab, der indledte med en knusende hjemmesejr på 37-15 over TMS Ringsted.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...