MicrosoftTeams-image (3)

Ligaen åbnet med sejr på 25-23 over Skive fH

Så er v i i gang med turneringen – og to point er sat på kontoen.

Det var det vigtigste efter en kamp mod Skive fH, hvor vi aldrig fik hverken forsvar eller angreb til at fungere i sammenligning med de to seneste kampe. Vi var foran hele kampen mod Skive fH, men trak aldrig afgørende efter flere føringer på fire mål. Bl.a. misbrugte vi to straffekast.

Som ventet viste  Skive fH flotte takter i forsvaret, mens vores forsvar havde problemer over for et klogt spillende Skive-hold, der kender hinanden ud og ind – og holdt lange angreb kørende.

Vi førte 25-20 kort før tid, hvormed kampen var afgjort, inden Skive reducerede med tre hurtige scoringer i sidste minut.

Kristian Kjelling spillede sin kamp nummer 100 for Aalborg Håndbold og tilbragte de første 45 minutter på bænken, indtil han blev sendt i aktion det sidste kvarter.

Svenske Tobias Aren startede inde for første gang og viste allerede sin skudstyrke allerede i de første angreb samtidig med et flot indspil til Bagersted på stregen.

Det var igen en kamp, hvor Ole Erevik spil af høj klasse frem i målet, og han reddede sit hold i flere situationer.

Stor cadeau til Skive for en flot kamp, der viser, at holdet måske igen kan overraske og samle point til endnu en sæson i ligaen.

For os var det en kamp, der hurtigst muligt skal glemmes og fokus rettes mod Skjern, der kommer på besøg lørdag kl. 14.30 i Gigantium Isarena. Et Skjern-mandskab, der indledte med en knusende hjemmesejr på 37-15 over TMS Ringsted.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse