MicrosoftTeams-image (3)

Ligaen åbnet med sejr på 25-23 over Skive fH

Så er v i i gang med turneringen – og to point er sat på kontoen.

Det var det vigtigste efter en kamp mod Skive fH, hvor vi aldrig fik hverken forsvar eller angreb til at fungere i sammenligning med de to seneste kampe. Vi var foran hele kampen mod Skive fH, men trak aldrig afgørende efter flere føringer på fire mål. Bl.a. misbrugte vi to straffekast.

Som ventet viste  Skive fH flotte takter i forsvaret, mens vores forsvar havde problemer over for et klogt spillende Skive-hold, der kender hinanden ud og ind – og holdt lange angreb kørende.

Vi førte 25-20 kort før tid, hvormed kampen var afgjort, inden Skive reducerede med tre hurtige scoringer i sidste minut.

Kristian Kjelling spillede sin kamp nummer 100 for Aalborg Håndbold og tilbragte de første 45 minutter på bænken, indtil han blev sendt i aktion det sidste kvarter.

Svenske Tobias Aren startede inde for første gang og viste allerede sin skudstyrke allerede i de første angreb samtidig med et flot indspil til Bagersted på stregen.

Det var igen en kamp, hvor Ole Erevik spil af høj klasse frem i målet, og han reddede sit hold i flere situationer.

Stor cadeau til Skive for en flot kamp, der viser, at holdet måske igen kan overraske og samle point til endnu en sæson i ligaen.

For os var det en kamp, der hurtigst muligt skal glemmes og fokus rettes mod Skjern, der kommer på besøg lørdag kl. 14.30 i Gigantium Isarena. Et Skjern-mandskab, der indledte med en knusende hjemmesejr på 37-15 over TMS Ringsted.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse