pokaler_header_new

Ligaen fortsætter mandag aften

Mandag sætter spillerne sig i bussen med retning mod Lemvig. Her venter sæsonens anden ligakamp – og den første af slagsen på udebane. Kampstart er kl. 19.30.

I fredags fik vi den optimale start på Herre Håndbold Ligaen, da vi i sikker stil besejrede KIF Kolding 40-27 på hjemmebane i Jutlander Bank Arena.

De fine takter fra denne kamp skal vi nu tage med videre, så vi kan fordoble sæsonens hidtidige pointhøst.

Lemvig-Thyborøn startede sæsonen på udebane mod GOG, hvor de efter at have hængt fornuftigt på undervejs, til slut måtte se sig slået med syv mål.

I sidste sæson sluttede vestjyderne på næstsidste-pladsen i Ligaen, men selvom det er top mod bund fra sidste sæson, betyder det langt fra, at der venter nogen nem opgave for os i Lemvig.

Spoler vi tiden tilbage til sidste sæson, kan man nemlig tænke tilbage på to drabelige opgør mod Lemvig-Thyborøn.

Først vandt vi med et enkelt mål i en ægte gyser hjemme i Jutlander Bank Arena, mens vi senere på sæsonen spillede uafgjort 22-22 på udebane i en kamp, der for vores vedkommende var en særdeles uskøn og rodet affære.

Vi er derfor yderst opsatte på at højne vores niveau fra sidste besøg i Lemvig Kultur- og Idrætscenter, og denne gang tage begge point med tilbage til Aalborg.

Opgøret vises ikke på TV, men du kan følge kampen spil for spil på tophåndbold.dk.  
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...