MicrosoftTeams-image (3)

Ligaen fortsætter mandag aften

Mandag sætter spillerne sig i bussen med retning mod Lemvig. Her venter sæsonens anden ligakamp – og den første af slagsen på udebane. Kampstart er kl. 19.30.

I fredags fik vi den optimale start på Herre Håndbold Ligaen, da vi i sikker stil besejrede KIF Kolding 40-27 på hjemmebane i Jutlander Bank Arena.

De fine takter fra denne kamp skal vi nu tage med videre, så vi kan fordoble sæsonens hidtidige pointhøst.

Lemvig-Thyborøn startede sæsonen på udebane mod GOG, hvor de efter at have hængt fornuftigt på undervejs, til slut måtte se sig slået med syv mål.

I sidste sæson sluttede vestjyderne på næstsidste-pladsen i Ligaen, men selvom det er top mod bund fra sidste sæson, betyder det langt fra, at der venter nogen nem opgave for os i Lemvig.

Spoler vi tiden tilbage til sidste sæson, kan man nemlig tænke tilbage på to drabelige opgør mod Lemvig-Thyborøn.

Først vandt vi med et enkelt mål i en ægte gyser hjemme i Jutlander Bank Arena, mens vi senere på sæsonen spillede uafgjort 22-22 på udebane i en kamp, der for vores vedkommende var en særdeles uskøn og rodet affære.

Vi er derfor yderst opsatte på at højne vores niveau fra sidste besøg i Lemvig Kultur- og Idrætscenter, og denne gang tage begge point med tilbage til Aalborg.

Opgøret vises ikke på TV, men du kan følge kampen spil for spil på tophåndbold.dk.  
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse