pokaler_header_new

Ligaens førsteplads på spil i Jutlander Bank Arena på onsdag

Bruset fra weekendens Santander Final4 i Aalborg har knapt lagt sig, før Jutlander Bank Arena igen danner rammen om et nyt håndbolddrama: Aalborg Håndbold og de forsvarende mestre fra Bjerringbro-Silkeborg i direkte duel om førstepladsen i 888ligaen i første runde efter VM-pausen. 

Begge hold kom fra Final4 med klare nederlag til Skjern Håndbold. Vi tabte 32-23 om lørdag, BSV 27-20 om søndagen, og før opgøret fløjtes i gang onsdag kl. 20.30 er vi på førstepladsen med 28 point for 17 kampe, mens BSV har 26 point for samme antal kampe. 

Og som både i lørdags og i søndags ventes der tæt pakket på tilskuerpladserne i Jutlander Bank Arena, hvor vi forventer mellem 3.500 og 4.000 tilskuere. 

Efter et meget tæt opgør vandt vi 25-24 i oktober i Silkeborg på et mål af Tobias Ellebæk i sidste sekund, og de to hold kender hinanden ud og ind, så hverken Aron Kristjansson eller Peter Bredsdorff-Larsen har næppe taktiske træk i ærmet, der kan overraske modstanderen. 

BSV kommer med en stærk målmandsduo i Søren Rasmussen og Sebastian Frandsen. En stjernespækket offensiv med Nikolaj Markussen, Sebastian Skube, Allan Damgaard, Nikolaj Øris, Johan Hansen, Michael V. Knudsen og Stefan Hundstrup. Defensivt med Klaus Thomsen og Rasmus Jensen.

Kampen dømmes af Jesper Madssen og Mads Dahl Hermann. 

Du kan fortsat sikre dig billet til kampen på www.aalborghaandbold.dk, hvor du også kan købe spisning før kampen i Carlsberg Cafeen. Husk at sidste frist for bestilling af spisning er tirsdag. 

 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...