pokaler_header_new

Ligaføringen blev udbygget

Dagens topbrag i Jutlander Bank Arena endte i en uhyre vigtig sejr på 30-27 efter pauseføring på 17-16. Vi øger dermed forspringet i Primo Tours Ligaen til fire point ned til dagens modstander fra Ribe-Esbjerg HH.

Spillerne havde trippet for at komme i gang, og fra første fløjt kl. 20.30 var der fuld fart over feltet. Efter blot to minutters spil havde vi således allerede bragt os i front 3-1.

På trods af den særdeles gode start lykkedes det os dog langt fra at ryste gæsterne af. Ribe-Esbjerg kom således foran med tre scoringer af flere omgange i løbet af de første 30 minutter.

Frem mod slutningen af første halvleg fik vi fightet os tilbage i opgøret, og på en scoring i de sidste sekunder af Sebastian Barthold kunne vi gå til pause foran 17-16.

Efter pausen fortsatte det tætte kapløb indtil midtvejs i anden halvleg. Her lykkedes det os at skabe et lille hul på tre mål. Vi formåede dog ikke at lukke kampen.

Med fem minutter tilbage af opgøret havde gæsterne spist det sidste af vores forspring, og stillingen var dermed helt lige 27-27.

I slutfasen viste vi dog den fornødne skarphed, og vi trak derfor sejren og ikke mindst to yderst vigtige point i land.

Specielt Kristian Sæverås tog godt fra i målet efter sit indhop, mens Janus Smarason gik forrest i offensiven og blev topscorer med otte scoringer.

Selvom spillet langtfra var kønt i alle 60 minutter, så formåede vi at udvise den nødvendige kynisme, da det virkelig gjaldt. En kynisme, der altså nu sørger for, at vi kan notere os for et forspring på fire point ned til dagens modstander, der fortsat er vores nærmeste modstander.

Fokus skal nu hurtigt rettes mod næste opgave, som blev en kæmpe én af slagsen. På søndag får vi nemlig besøg af FC Barcelona i VELUX EHF Champions League. Køb din billet til dette brag lige her.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Janus Smarason 8, Sebastian Barthold 6, Tobias Ellebæk 4, Mads Christiansen 4, Mark Strandgaard 3, Magnus Saugstrup 2, René Antonsen 1, Henrik Møllgaard 1, Oliver Norlyk 1.

Målscorere for Ribe-Esbjerg HH:
Mathias Jørgensen 9, Runar Karason 5, Nicolai Nygaard 3, Gunnar Jónsson 3, Miha Zvizej 3, Lars Mousing 2, Lasse Uth 1, Kasper Kvist 1. 

Redninger:
Kristian Sæverås: 13/32 (41 %)
Mikael Aggefors: 2/10 (20 %)

Tim WInkler: 9/29 (31 %)
Søren Rasmussen: 1/10 (10 %)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 1 x 2 min.
Ribe-Esbjerg HH: 6 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Hansen & Martin Gjeding

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 3.779. 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...