pokaler_header_new

Ligahåndbolden fortsætter i Nordsjælland

I onsdags havde vi sjællandsk besøg, da vi besejrede Ringsted i egen hule. Nu er det vores tur til at tage bussen den anden vej, når vi lørdag møder Nordsjælland på udebane i HTH Herreligaens tredje spillerunde.

Her jagter vi en fordobling af vores foreløbige pointtotal, mens vi samtidigt skal forsøge at bygge videre på de fine tendenser, vi viste i onsdagens sikre sejr på 38-30.

Nordsjælland sikrede sig i sidste sæson overbevisende oprykning til HTH Herreligaen efter en enkelt sæson i 1. division.

De har i denne sæson lagt ud med to smalle nederlag til henholdsvis Skive på hjemmebane og Skjern på udebane.

Til lørdagens opgør er vi uden Aron Pálmarsson, der desværre pådrog sig en fiberskade i onsdagens sejr over Ringsted. Han forventes ude i 3-6 uger, og i stedet er unge Victor Kløve indlemmet i lørdagens kamptrup. 

Kampstart er kl. 15.00. Opgøret vises ikke på TV, men kampen kan i stedet følges spil for spil via tophåndbold

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.