pokal header web

Ligahåndbolden kastes igen

Onsdag aften åbner vi Primo Tours Ligaens 9. spillerunde. Det sker på fremmed gulv, hvor vi møder Mors-Thy med kampstart kl. 19.30.

Landsholdspausen er nu ovre, og der er igen vigtige point på spil i den hjemlige liga. Knap en tredjedel af grundspillet er færdigspillet, og vi topper i øjeblikket tabellen med 15 point efter 8 kampe.

Onsdag skal vi så forsøge at udbygge vores pointhøst, når vi drager afsted mod Bette Balkan.

Mors-Thy ligger i øjeblikket på 11. pladsen efter at have skrabet 6 point sammen indtil nu. Det er bl.a. sket via to hjemmesejre mod henholdsvis Fredericia og Skjern.

Traditionelt set har vi et rigtig godt tag på morsingboerne, og vi har således hevet os sejrrigt ud af de 9 seneste indbyrdes opgør – en stime vi håber på at udbygge onsdag aften.

Der findes dog ingen lette kampe, og der venter os med garanti en intens kulisse på Bette Balkan, når slaget om to vigtige point skal slås. På plads vil der også være en busfuld med vores supportere, der uden tvivl vil være med til at koge op på lægterne.

Vi er opsatte på at genfinde samme koncentration og indstilling, som før landsholdspausen, og er klar på at gå benhårdt efter at udbygge vores stime som ubesejrede i Primo Tours Ligaen.

Der fløjtes som tidligere nævnt til start kl. 19.30, og kampen kan følges spil for spil på tophaandbold.dk.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse