pokal header web

Livestreaming af testkampe i Jutlander Bank Arena

Ovenpå dagens massive interesse for vores testkamp på mandag mod Skanderborg har vi undersøgt muligheden for at livestreame vores testkampe – og det er med stor glæde, vi nu kan annoncere, at vores tre testkampe i Jutlander Bank Arena alle vil blive livestreamet helt gratis på vores Facebook-side.

Da vi kun må lukke 500 personer ind inkl. spillere, trænere, ledere osv., blev de tilgængelige billetter til mandagens testkamp fordelt mellem vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere med hovedparten til førstnævnte.

Mange af vores mere end 1.400 sæsonkortholdere sad klar ved tasterne i dag kl. 12.00, da muligheden for at hente billet blev åbnet for vores sæsonkortholdere.

Det tog derfor kun få sekunder inden den sidste af de tilladte 500 havde sikret sig adgang til opgøret på mandag.

Vi har sidenhen arbejdet hårdt på at få godkendelse til at livestreame opgøret. Vi er derfor rigtig glade for, at vi kan præsentere en løsning, der sikrer, at alle vores tre testkampe i Jutlander Bank Arena mod henholdsvis Skanderborg, Skjern og Elverum vil blive livestreamet på vores Facebook-side.

– Riften om billetterne til mandagens kamp har været helt overvældende, og det varmer virkelig at mærke den store interesse for håndbold, der fortsat lever i bedste velgående i Nordjylland, siger direktør Jan Larsen.

– Kort efter kl. 12.00 påbegyndte vi derfor arbejdet med at finde en løsning, så vi kunne livestreame kampen. Det er vi nu kommet i mål med – og vi er rigtig glade for, at vi kan tilbyde det som et plaster på såret til de mange interesserede, som desværre ikke kan tage plads på tribunerne i Jutlander Bank Arena, slutter direktør Jan Larsen.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse