pokaler_header_new

Lodtrækning tirsdag kl. 11.00

I morgen tirsdag kl. 11.00 vil det blive afgjort, hvem vi skal møde i EHF Cuppens 3. kvalifikationsrunde, der er sidste runde inden gruppespillet.

Efter gårsdagens europæiske triumf i Schweiz ser vi nu i spænding frem mod i morgen, hvor vi er med i bowlen, når de 16 opgør i 3. kvalifikationsrunde skal udtrækkes.

I denne runde indtræder flere særdeles prominente hold som eksempelvis de fire stærke Bundesliga-klubber: THW Kiel, Füchse Berlin, SC Magdeburg og TSV Hannover-Burgdorf.

Foruden disse får vi bl.a. også selskab af yderligere to danske hold i form af GOG og TTH Holstebro. I 3. kvalifikationsrunde er der ingen landebeskyttelse og samtlige 16 hold, der træder ind i EHF Cuppen nu, er derfor mulige modstandere for vores vedkommende.

I 3. kvalifikationsrunde spilles der ligeledes to kampe – en ude og en hjemme. Første opgør vil blive spillet i weekenden 17./18. november, mens returkampen følger weekenden efter 24./25. november.

Morgendagens lodtrækning kan følges live fra kl. 11.00 på EHFs Facebookside. Herunder kan du se den fulde liste over mulige modstandere:

THW Kiel, Tyskland
Füchse Berlin, Tyskland
SC Magdeburg, Tyskland
TSV Hannover-Burgdorf, Tyskland
GOG, Danmark
TTH Holstebro, Danmark
Saint-Raphael Var Handball, Frankrig
BM Logrono La Rioja, Spanien
Fraikin BM, Granollers, Spanien
Liberbank Cuenca, Spanien
RK Nexe, Kroatien
Balatonfüredi KSE, Ungarn
Grundfos Tatabanya KC, Ungarn
HC Eurofarm Rabotnik, Makedonien
KS Azoty-Pulawy SA, Polen
HK Malmø, Sverige
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...