MicrosoftTeams-image (3)

Lørdag byder på fest og tophåndbold

Lørdag byder på et kæmpe brag i Jutlander Bank Arena, når vi slår dørene op til vores store “Velkommen Tilbage Fest”, der afholdes i forbindelse med ligakampen mod KIF Kolding.

Foruden en vigtig ligakamp vil der være ekstra festlige rammer omkring opgøret, og festlighederne slutter med en koncert med Mads Langer cirka 30 minutter efter kampen, hvor alle med billet har adgang. 

Der er stadig i skrivende stund et par hundrede ledige billetter, så skynd dig, hvis du også vil være med i den store håndboldfest.

I onsdags tog vi hul på Champions League sæsonen med en overbevisende sejr på udebane mod Zagreb.

Inden da havde vi spillet tre kampe i den hjemlige HTH Herreliga, hvor vi efter et 1-måls nederlag i premieren havde fulgt op med to sikre sejre.

Lørdag jagter vi derfor den tredje ligasejr på stribe, og vi håber du vil være med til den store fest i Jutlander Bank Arena.

Kampstart er kl. 16.10. Køb billet ved at klikke her.
 

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse