MicrosoftTeams-image (3)

Lørdag byder på fest og tophåndbold

Lørdag byder på et kæmpe brag i Jutlander Bank Arena, når vi slår dørene op til vores store “Velkommen Tilbage Fest”, der afholdes i forbindelse med ligakampen mod KIF Kolding.

Foruden en vigtig ligakamp vil der være ekstra festlige rammer omkring opgøret, og festlighederne slutter med en koncert med Mads Langer cirka 30 minutter efter kampen, hvor alle med billet har adgang. 

Der er stadig i skrivende stund et par hundrede ledige billetter, så skynd dig, hvis du også vil være med i den store håndboldfest.

I onsdags tog vi hul på Champions League sæsonen med en overbevisende sejr på udebane mod Zagreb.

Inden da havde vi spillet tre kampe i den hjemlige HTH Herreliga, hvor vi efter et 1-måls nederlag i premieren havde fulgt op med to sikre sejre.

Lørdag jagter vi derfor den tredje ligasejr på stribe, og vi håber du vil være med til den store fest i Jutlander Bank Arena.

Kampstart er kl. 16.10. Køb billet ved at klikke her.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse