pokaler_header_new

Lørdagens modstander Skive fH – et nyt bekendtskab i ligaen

Når vi lørdag 1. oktober kl. 15.00 spiller mod Skive fH, så er det gæsternes første optræden i Gigantium Arena. Et ungt mandskab – fyldt med gå-på-mod – og tro på livet i ligaen, selv om de første fem kampe har resulteret i nederlag.

Herunder får du lidt info – primært om Skive-holdet:

– at Skive fH, der overraskende sikrede sig oprykning sidste sæson via oprykningskampe, var meget tæt på sæsonens første point, da holdet i søndags tabte 25-24 på hjemmebane til Skjern Håndbold. Skjern førte 24-16, men Skive udlignede kort før tid til 24-24 efter 12 minutters måltørke hos Skjern.

– at Nikolei Jensen, playmaker hos Skive fH, spillede sine to ynglinge-år i AaB Håndbold og blev dansk mester begge sæsoner med Morten Secher – vores nuværende assistenttræner på liga-holdet – som træner. Nikolei Jensen er i denne sæson vendt tilbage til sin barndomsklub Skive, efter at have spillet i naboklubben Stoholm i 1. division i sidste sæson.

– at Søren Pedersen – Aalborg-keeper – blev far for første gang i sidste uge – til en dreng. Til lykke. Samtidig rundede holdets højre fløj, Jan Lennartsson, også en mærkedag. Han blev 30 år. Også til lykke med det.

– at Kristoffer Laursen er en meget talentfuld keeper i Skives mål. Så talentfuld, at han tidligere på sæsonen var med på landstræner Ulrik Wilbeks U 25-landshold, der deltog i en turnering i Brasilien.

– at det er ligaens to mest rutinerede trænere, der står i spidsen for hvert sit hold i dag. Kurt Nielsen, 60 år, tidligere assistent på A-landsholdet, U-landstræner i mange år – og U-landstræner i Egypten – mange sæsoner i Tvis KFUM og Team Tvis Holstebro – er cheftræner for Skive fH på anden sæson. På Aalborg-bænken er der  come back til Per Jessen, 58 år – mangeårig træner i Aalborg KFUM, AaB Håndbold – og succesfuld dametræner i Ikast.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...