pokal header web

Lørdagsbrag mod Nordsjælland Håndbold venter

Uagtet at sejren i grundspillet er sikret ønsker Buster Juul, at Aalborg Håndbold lørdag tager to nye point mod Nordsjælland Håndbold.

Onsdag i denne uge blev en god dag for Aalborg Håndbold, da man først leverede et flot comeback i Champions League-opgøret mod Industria Kielce, mens man efter kampen kunne glæde sig over, at man uden selv at være i kamp sikrede sejren i grundspillet i Herreligaen.

Det betyder også, at der i de resterende tre kampe i Herreligaen teknisk set ikke er noget på spil, men den præmis køber fløjspiller Buster Juul ikke.

– Det er klart, at det er lidt en speciel periode vi går ind i – og så alligevel ikke helt. For os handler det altid om at vinde flest mulige kampe og i den nuværende situation gælder det også om at bibeholde vores momentum og vores sans for at vinde. Det skal vi holde fast i og holde selvtilliden oppe. Selvfølgelig kommer vi ikke til at spille med hovedet under armen eller tage unødvendige risici, men det ændrer ikke på vores overordnede tilgang, siger Buster Juul fredag eftermiddag.

Sæsonens første indbyrdes opgør endte med en Aalborg-sejr på 33-27 i Brøndby Hallen og nordsjællænderne kæmper i skrivende stund for at slippe endegyldigt fri af nedrykningsspøgelset

– For os bliver kampen bliver den første af de tre resterende kampe i grundspillet som vi skal have en sejr ud af. Der bliver ikke noget med at lægge os eller ikke give os 100 procent, det er vi for professionelle til.

– Ser man på deres hold, så forventer jeg at de kommer med fuld fart, det ved vi fra den første kamp, hvor der var masser af spilleglæde og høj risiko, som de lykkedes med – især i første halvleg. Så vi skal matche dem på farten og så skal vores bredde gerne være udslagsgivende i sådan en kamp. De har helt sikkert noget X-faktor i deres bagkæde, men når de skifter ud så daler niveauet lidt. Der står vi et lidt andet sted, for i min optik har vi X-faktor på alle pladser og spillere, vurderer Buster Juul videre, inden taler falder på hvad der kræves af Aalborg Håndbold lørdag.

– Det handler for os meget om ikke at tænke så meget over hvad de gør og hvilke systemer de kører, men i stedet at fokusere på vores eget spil og spille det. Gør vi det, så kan vi matche dem ligegyldig hvad. Til trods for deres placering er det en svær opgave for os at gå ind til sådan en kamp, hvor man på forhånd er favorit og ikke har point på spil. Derfor skal vi kigge hinanden i øjnene og være enige om, at der er et professionelt stykke arbejde der skal udføres. Det er jeg dog også overbevist om, at alle kommer til at se.

– Selvom vi har vundet grundspillet, så har intet ændret sig. Vi vil vinde alle de resterende kampe, hvor vi skal kunne ramme den hårfine balance mellem at være skarp og holde sig fokuseret og samtidig undgå at bruge unødige kræfter.

De har helt sikkert noget X-faktor i deres bagkæde, men når de skifter ud så daler niveauet lidt. Der står vi et lidt andet sted, for i min optik har vi X-faktor på alle pladser og spillere.

– Vi har spillet flere kampe hvor vi har været store favoritter, og i mange af dem har vi ikke ramt det spændingsniveau man skal ramme. Selvom det kan lyde lidt underligt, så mener jeg, at det er endnu mere vanskeligt at gøre nu, fordi vi ikke har noget på spil, så det skal vi ud og vise at vi kan gøre.

– Derudover har vi en faglig stolthed der gør, at vi også gerne vil vise at vi kan lukke en kamp, hvilket vi nogle gange har haft udfordringer med. Nu får vi en gylden mulighed for det mod Nordsjælland og så skal vi også være der og lukke opgøret når muligheden byder sig.

Også lørdag forventes der tæt på fuldt hus i Sparekassen Danmark Arena, en faktor der i den grad også spiller ind hos Aalborg Håndbolds populære nummer 23.

– Det betyder altid rigtig meget for os. Vores mange loyale fans som møder op kamp efter kamp skal selvfølgelig også have en god oplevelse så vi sammen kan skabe en rigtig god stemning – ligesom det var tilfældet i onsdags mod Kielce.

– For os skal det altid være incitament nok at løbe ind og se alle dem der kommer for at støtte os, så jeg føler helt klart, at vi også lørdag har en forpligtelse overfor alle vores fans – både dem der kommer til kampen og dem der har været der hele sæsonen, afrunder Buster Juul.

Lørdagens kamp fløjtes op kl. 14.00 og dørene til Sparekassen Danmark Arena åbner kl. 11.30.

Der er endnu ledige billetter til kampen, køb dine pladser via linket herunder.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse