pokal header web

Lokalbrag i vente søndag eftermiddag

Fredag startede vi året på bedste vis med en flot sejr over TTH Holstebro. Allerede søndag venter næste udfordring, hvor vi vil gøre alt for at fortsætte de gode takter, når kampen fløjtes i gang kl. 14.00.

Vi møder Mors-Thy Håndbold i et lokalbrag på hjemmebane, og vi glæder os over at have jer tilbage til at bakke os op på lægterne. Mange har allerede sikret sig billet, så der bliver tryk på i Sparekassen Danmark Arena søndag eftermiddag.

Ikke meget har ændret sig på stillingen, hvor vi fortsat ligger på en andenplads. Fredagens to point gjorde dog, at vi igen trak fra Fredericia på tredjepladsen, som nu ligger to point bag os med en kamp mere end os i bagagen.

Mors-Thy ligger tæt på nedrykningsstregen, men intet er afgjort endnu, da blot to point skiller 9.-13. pladsen, kun to point foran Nordsjælland Håndbold på 14. pladsen, som medfører direkte nedrykning efter denne sæson. 

Trods en svingende start for thyboerne viste de gode takter i slutningen af 2021, senest med to sejre over TMS Ringsted og SønderjyskE – sidstnævnte endda med en sejr på udebane med seks mål.

Vi har derfor stor respekt for Mors-Thy, og vores opgør har tradition for at blive en tæt affære. Det bliver sæsonens tredje opgør mod thyboerne efter en sejr i Super Cup og i udekampen i HTH Herreligaen 4. december, som vi vandt 36-32.

Vi er fortsat uden korsbåndsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen, samt Aron Pálmarsson, som er ude med en mindre skade i læggen. Dog håber vi at se Felix Claar tilbage oven på et par dages sygdom.

Der er få billetter tilbage, og kampen vises ikke på TV – så vent ikke for længe!
Køb din billet til søndagens opgør her.

Vi glæder os til at se jer tilbage i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi skal starte året godt ud med en sejr.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse