MicrosoftTeams-image (3)

Lokalbrag i vente søndag eftermiddag

Fredag startede vi året på bedste vis med en flot sejr over TTH Holstebro. Allerede søndag venter næste udfordring, hvor vi vil gøre alt for at fortsætte de gode takter, når kampen fløjtes i gang kl. 14.00.

Vi møder Mors-Thy Håndbold i et lokalbrag på hjemmebane, og vi glæder os over at have jer tilbage til at bakke os op på lægterne. Mange har allerede sikret sig billet, så der bliver tryk på i Sparekassen Danmark Arena søndag eftermiddag.

Ikke meget har ændret sig på stillingen, hvor vi fortsat ligger på en andenplads. Fredagens to point gjorde dog, at vi igen trak fra Fredericia på tredjepladsen, som nu ligger to point bag os med en kamp mere end os i bagagen.

Mors-Thy ligger tæt på nedrykningsstregen, men intet er afgjort endnu, da blot to point skiller 9.-13. pladsen, kun to point foran Nordsjælland Håndbold på 14. pladsen, som medfører direkte nedrykning efter denne sæson. 

Trods en svingende start for thyboerne viste de gode takter i slutningen af 2021, senest med to sejre over TMS Ringsted og SønderjyskE – sidstnævnte endda med en sejr på udebane med seks mål.

Vi har derfor stor respekt for Mors-Thy, og vores opgør har tradition for at blive en tæt affære. Det bliver sæsonens tredje opgør mod thyboerne efter en sejr i Super Cup og i udekampen i HTH Herreligaen 4. december, som vi vandt 36-32.

Vi er fortsat uden korsbåndsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen, samt Aron Pálmarsson, som er ude med en mindre skade i læggen. Dog håber vi at se Felix Claar tilbage oven på et par dages sygdom.

Der er få billetter tilbage, og kampen vises ikke på TV – så vent ikke for længe!
Køb din billet til søndagens opgør her.

Vi glæder os til at se jer tilbage i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi skal starte året godt ud med en sejr.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Atter millionoverskud i Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold leverede i sæsonen 2022-23 et økonomisk resultat på 1,73 mio. kr. før skat, og har dermed for 13. år i træk overskud. Selvom den forgangne sæson ikke levede...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen

Skulderskade ikke så slem som frygtet

Skulderskade ikke så slem som frygtet. Lukas Nilsson ude i op til fire uger. Den svenske back er mandag formiddag blevet MR-scannet i sin skulder, efter han i lørdagens kamp...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Tre kampe får nye spilletidspunkter

Tre kampe i efterårets Herreliga har fået justeret spilletidspunkterne. Se dem alle her. Grundet praktiske årsager og hensyn til TV er følgende tre kampe således blevet justeret. Lørdag den 11....

Håndbold i verdensklasse