MicrosoftTeams-image (3)

Lokalbrag i vente søndag eftermiddag

Fredag startede vi året på bedste vis med en flot sejr over TTH Holstebro. Allerede søndag venter næste udfordring, hvor vi vil gøre alt for at fortsætte de gode takter, når kampen fløjtes i gang kl. 14.00.

Vi møder Mors-Thy Håndbold i et lokalbrag på hjemmebane, og vi glæder os over at have jer tilbage til at bakke os op på lægterne. Mange har allerede sikret sig billet, så der bliver tryk på i Sparekassen Danmark Arena søndag eftermiddag.

Ikke meget har ændret sig på stillingen, hvor vi fortsat ligger på en andenplads. Fredagens to point gjorde dog, at vi igen trak fra Fredericia på tredjepladsen, som nu ligger to point bag os med en kamp mere end os i bagagen.

Mors-Thy ligger tæt på nedrykningsstregen, men intet er afgjort endnu, da blot to point skiller 9.-13. pladsen, kun to point foran Nordsjælland Håndbold på 14. pladsen, som medfører direkte nedrykning efter denne sæson. 

Trods en svingende start for thyboerne viste de gode takter i slutningen af 2021, senest med to sejre over TMS Ringsted og SønderjyskE – sidstnævnte endda med en sejr på udebane med seks mål.

Vi har derfor stor respekt for Mors-Thy, og vores opgør har tradition for at blive en tæt affære. Det bliver sæsonens tredje opgør mod thyboerne efter en sejr i Super Cup og i udekampen i HTH Herreligaen 4. december, som vi vandt 36-32.

Vi er fortsat uden korsbåndsskadede Sebastian Henneberg og Martin Larsen, samt Aron Pálmarsson, som er ude med en mindre skade i læggen. Dog håber vi at se Felix Claar tilbage oven på et par dages sygdom.

Der er få billetter tilbage, og kampen vises ikke på TV – så vent ikke for længe!
Køb din billet til søndagens opgør her.

Vi glæder os til at se jer tilbage i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi skal starte året godt ud med en sejr.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse