pokal header web

Lokalopgør mod Mors-Thy lørdag aften

Anfører René Antonsen ser frem til sæsonens andet opgør mod Mors-Thy Håndbold, der lørdag gæster Sparekassen Danmark Arena. Endnu ledige billetter til kampen.

Når Aalborg Håndbold løber på banen til grundspillets 23. kamp, sker der efter en kamppause på knap to uger, grundet landskampe rundt om i Europa. Men hvad er pausen blevet brugt på?

– Vi har først og fremmest haft en masse fysisk træning, om end vi af gode grunde ikke har været så mange. Det er selvfølgelig fedt for dem der er ude og spille landskampe, men giver lidt udfordringer for os der må være herhjemme. Til gengæld er det en god mulighed for at de unge drenge kan træne sammen med os og forhåbentlig lære noget.

– Men som sagt er det fysikken der har været fokus på, da vi gerne skal stå så skarpt som muligt inden vi går i gang med det kommende kompakte, men meget spændende program, så på den vis har det været en meget typisk landsholdspause, lyder det fredag fra Aalborg Håndbolds anfører René Antonsen.

Gæsterne kommer til Aalborg med en aktuel placering som nummer 11 i HTH Herreligaen med 13 point for 22 kampe, og nordvestjyderne har foreløbig et gennemsnit på 28 mål pr. kamp, mens vores gennemsnit ligger på 32,2 mål pr. kamp.

Ser man på resultaterne har Mors-Thy blot hentet to sejre på udebane i 11 forsøg, begge et-måls sejre over henholdsvis Nordsjælland Håndbold og HC Midtjylland.

Der er jo altid lidt ekstra nerve i kampene mod dem, når man ser på at det er et nordjysk lokalopgør. De vil rigtig gerne slå os, og vi vil meget gerne undgå at tabe til dem.

Alt ovenstående kunne umiddelbart tyde på en overkommelig kamp for Aalborg Håndbold, men René Antonsen tager på ingen måde let på tingene, til trods for at man i sæsonens første interne opgør i starten af november sejrede 31-26 i Thisted.

– Jeg husker at det var en kamp vi sad ret godt på fra start til slut, vi havde god kontrol, men fik aldrig hægtet dem helt af. Mors-Thy er et hold der ikke giver op, så man skal være disciplineret og stå godt defensivt i hele kampen for at kunne tage en sejr.

– Samtidig har de mange unge, dygtige spillere og et par gode keepere, der kan gøre livet surt for ethvert hold i ligaen. Og så er der jo altid lidt ekstra nerve i kampene mod dem, når man ser på at det er et nordjysk lokalopgør. De vil rigtig gerne slå os, og vi vil meget gerne undgå at tabe til dem, lyder det videre fra anføreren, der har opskriften på sejr klar, til trods for at flere holdkammerater i skrivende stund er ukampdygtige på grund af skader.

– Skaderne ændrer ikke noget som sådan, for vi har jo de spillere vi har, og heldigvis er vores trup både god og bred, så selvom der er nogle der sidder ude, så står vi fint rustet til både kampen i morgen og næste uges opgør. Det er ikke hænder vi mangler for at kunne vinde i morgen, det er mere de gode præstationer vi skal have fundet frem, analyserer René Antonsen, der håber på fuld opbakning fra det talstærke hjemmepublikum i den kommende tid.

– Nu har sat os selv lidt under pres ved at tabe i Fredericia, så vi ved, at vi skal gøre rent bord resten af vejen for at vinde grundspillet. Publikum vil helt sikkert kunne mærke, at der er meget på spil, og at vi vil gøre alt for at sikre førstepladsen, så vi håber selvfølgelig at vores fans vil være med til at bakke os op, for det er et kæmpe rygstød at have dem med os, især til de sidste kampe i grundspillet, hvor vi har tre kampe på hjemmebane, afrunder Aalborg Håndbolds anfører.

Lørdagens opgør fløjtes i gang kl. 18.30 i Sparekassen Danmark Arena, hvortil der endnu resterer ganske få billetter. Opgøret vises ikke på TV eller via streamingtjenester.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse