MicrosoftTeams-image (3)

Må vi præsentere: Buster Juul – ny spiller i klubben

Venstre fløj og ofte benyttet som fremskudt i offensivt forsvar. Buster Juul – ny spiller hos os. Kan også benyttes som straffekastskytte. Her svarer han på fem spørgsmål om sig selv og gør klar til første hjemmekamp i ligaen i Gigantium mod Skive fH mandag kl. 19.30. 

– Hvem er dit forbillede på venstre fløj?

– Jeg har ikke umiddelbart et forbillede på venstrefløjen., men jeg forsøger hele tiden at “stjæle” skud-varianter fra de bedste i faget. Men hvis jeg skulle sætte to navne på, så må det være Anders Eggert og min holdkammerat Håvard Tvedten.  Det ser bare så let ud for dem, og det ligner oftes en leg for dem, når de scorer. 

– Hvad er dine styrker i spillet – og hvor kan du forbedre dit spil?

– Mine styrker må være mit mand-til-mand spil samt at ligge fremme i den fremskudte 1’er. Desuden mener jeg, at bør forbedre min afslutningseffektivitet og mit kontraspil. 

– Du er ret skarp på straffekast. Er det noget, du specielt træner – og i givet fald hvor tit og hvordan?

– Jeg tror såmænd blot det handler om at være iskold og gøre det uventede. Det har ofte hjulpet mig, at jeg går ind til et straffekast med overskud og ro. 

– Du spiller venstre fløj sammen med Håvard Tvedten – en af de bedste og mest rutinerede på pladsen – hvad kan du lære af ham?

– Det er jo et kæmpe privilegium at spille sammen med Håvard. Der er jo ikke den skudvariant, han ikke mestrer, så jeg suger al den viden, jeg kan komme til. Han er skide god til at hjælpe mig – og så er han en skide flink fyr at omgås. Og så må vi se, om han kan lære et skud af mig sidst på sæsonen…

-Hvad laver du ud over at spille håndbold. Studier, fritidsinteresser m.v. ??

– Jeg er studerende på AAU, hvor jeg læser idræt. Derudover er jeg ofte sammen med min lillebror, Lukas, 7 år og min kæreste Emilie. Ellers er jeg stor fan af NFL-holdet New Orleans Saints, som jeg følger lige så intensivt som Ole Erevik følger middelmådige Tottenham. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse