pokal header web

Må vi præsentere: Buster Juul – ny spiller i klubben

Venstre fløj og ofte benyttet som fremskudt i offensivt forsvar. Buster Juul – ny spiller hos os. Kan også benyttes som straffekastskytte. Her svarer han på fem spørgsmål om sig selv og gør klar til første hjemmekamp i ligaen i Gigantium mod Skive fH mandag kl. 19.30. 

– Hvem er dit forbillede på venstre fløj?

– Jeg har ikke umiddelbart et forbillede på venstrefløjen., men jeg forsøger hele tiden at “stjæle” skud-varianter fra de bedste i faget. Men hvis jeg skulle sætte to navne på, så må det være Anders Eggert og min holdkammerat Håvard Tvedten.  Det ser bare så let ud for dem, og det ligner oftes en leg for dem, når de scorer. 

– Hvad er dine styrker i spillet – og hvor kan du forbedre dit spil?

– Mine styrker må være mit mand-til-mand spil samt at ligge fremme i den fremskudte 1’er. Desuden mener jeg, at bør forbedre min afslutningseffektivitet og mit kontraspil. 

– Du er ret skarp på straffekast. Er det noget, du specielt træner – og i givet fald hvor tit og hvordan?

– Jeg tror såmænd blot det handler om at være iskold og gøre det uventede. Det har ofte hjulpet mig, at jeg går ind til et straffekast med overskud og ro. 

– Du spiller venstre fløj sammen med Håvard Tvedten – en af de bedste og mest rutinerede på pladsen – hvad kan du lære af ham?

– Det er jo et kæmpe privilegium at spille sammen med Håvard. Der er jo ikke den skudvariant, han ikke mestrer, så jeg suger al den viden, jeg kan komme til. Han er skide god til at hjælpe mig – og så er han en skide flink fyr at omgås. Og så må vi se, om han kan lære et skud af mig sidst på sæsonen…

-Hvad laver du ud over at spille håndbold. Studier, fritidsinteresser m.v. ??

– Jeg er studerende på AAU, hvor jeg læser idræt. Derudover er jeg ofte sammen med min lillebror, Lukas, 7 år og min kæreste Emilie. Ellers er jeg stor fan af NFL-holdet New Orleans Saints, som jeg følger lige så intensivt som Ole Erevik følger middelmådige Tottenham. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse