MicrosoftTeams-image (3)

Må vi præsentere: Nicolai Pedersen – ny spiller i klubben

– Du har været i Aalborg Håndbold i ca. tre uger. Hvad er dit indtryk af træningen – og hvad har overrasket dig mest?

– Jeg har fået et rigtig godt indtryk af træningen. Trods en anderledes måde at spille håndbold på end jeg har været vant til, så føler jeg mig godt tilpas alligevel efter de første tre ugers træning. Begge trænere er gode til at hjælpe til, hvis der er noget, man er i tvivl om, og kommer samtidig med mange gode input. Her i Aalborg er folk meget seriøse, når der trænes og så bliver der gået til stålet! Det, der har overrasket mig mest er, at vi løber så fandens meget, men det giver jo resultat i sidste ende…
 
 – Hvem er den største bisse til træningen og hvorfor?

 – Simon Hald – han deler godt med håndmadder ud.
 
–  Hvad er dine stærke og svage sider som håndboldsspiller – hvad skal du især arbejde på at forbedre?

– Jeg er en meget hurtig om eksplosiv spiller med et hårdt skud og et fint overblik. Mine svage sider er mit forsvarsspil og fysik. Jeg skal arbejde på at forbedre spillet med stregspilleren, min skudafvikling og så skal jeg have flere skud fra gulvet med i mit repertoire.
 
– Du står med tasken pakket til U 19 VM i Ungarn. Hvad er dine forventninger til mesterskaberne?

– Mine forventninger er, at vi tager til Ungarn og giver alt, hvad vi har i os. Ser man på det hold vi stiller op med, så synes jeg, det ser rigtig stærkt ud, og derfor håber jeg på, at vi kan spille med om medaljer!
 
Hvad er dine første indtryk af klubben og af byen Aalborg ?

– For mig er Aalborg Håndbold en klub med professionalisme i højsædet – der er altid styr på tingene. Selve Aalborg som by i sig selv minder utroligt meget om København. Her er et meget hyggeligt og intimt byliv med fede gågader og livlige områder – specielt omkring havnen. 

 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse