MicrosoftTeams-image (3)

Må vi præsentere: Stig Bugge – ny spiller i klubben

Stig Bugge – han hedder også Jensen – er 20 år i nogle uger endnu. Ny på højre fløj, som han skal passe i denne sæson sammen med Jeppe Green og Christian Jensen. 

Vi har bedt ham svare på fem spørgsmål – her fem dage før han deltager i sin første officielle kamp for Aalborg Håndbold, nemlig Super Cuppen mod Århus Håndbold – fredag 23. august kl. 19.00 i Gigantium. Kampen om sæsonens første titel. 

– Hvad er dine styrker og svagheder på banen – og hvad skal du arbejde på at forbedre??

– En af mine styrker er deltagelsen i spillet ind ad i banen. Jeg har tidligere spillet højre back, så noget af det, jeg har brugt på backen, bruger jeg når, jeg skal deltage i den del af spillet. 

– Jeg skal arbejde med at blive til at vurdre situationer i forsvaret og desuden forbedre mit forsvarsspil i offensive situationer. 

– Hvad er forskellen på at spille for TMS Ringsted og Aalborg Håndbold – bl.a. med forventninger?

– I Aalborg kan og skal alle kampe vindes – og med mesterskabet i sidste sæson, så er forventningener allerede helt anderledes, end jeg er vant til inden sæsonstarten. Her bliver der stillet store krav fra dag et, og det er nødvendigt for at kunne få succes.

– Er der noget, der har overrasket dig i forbindelse med skiftet – og hvad glæder du dig mest til?

– Klubbens struktur er meget anderledes end det, jeg er vant til. Her er der virkelig styr på tingene, teamet omkring holdet er med 100 procent, og man ved, at der er styr på, hvad der skal ske. Lige nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med kampene. 

– Hvad er dine personlige målsætninger med karrieren som håndboldspiller?

– Først og fremmest vil jeg gerne etablere mig som en vigtig spiller for Aalborg Håndbold. Derefter må vi se, hvor mit talent kan tage mig hen. 

– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?

– I starten har jeg brugt tid på at tæve Mads og Larsen i FIFA, så det bliver jeg nok ved med. Ellers bruger jeg tiden på at være sammen med min kæreste, og så starter jeg på mit studie til september. 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse