pokal header web

Må vi præsentere: Stig Bugge – ny spiller i klubben

Stig Bugge – han hedder også Jensen – er 20 år i nogle uger endnu. Ny på højre fløj, som han skal passe i denne sæson sammen med Jeppe Green og Christian Jensen. 

Vi har bedt ham svare på fem spørgsmål – her fem dage før han deltager i sin første officielle kamp for Aalborg Håndbold, nemlig Super Cuppen mod Århus Håndbold – fredag 23. august kl. 19.00 i Gigantium. Kampen om sæsonens første titel. 

– Hvad er dine styrker og svagheder på banen – og hvad skal du arbejde på at forbedre??

– En af mine styrker er deltagelsen i spillet ind ad i banen. Jeg har tidligere spillet højre back, så noget af det, jeg har brugt på backen, bruger jeg når, jeg skal deltage i den del af spillet. 

– Jeg skal arbejde med at blive til at vurdre situationer i forsvaret og desuden forbedre mit forsvarsspil i offensive situationer. 

– Hvad er forskellen på at spille for TMS Ringsted og Aalborg Håndbold – bl.a. med forventninger?

– I Aalborg kan og skal alle kampe vindes – og med mesterskabet i sidste sæson, så er forventningener allerede helt anderledes, end jeg er vant til inden sæsonstarten. Her bliver der stillet store krav fra dag et, og det er nødvendigt for at kunne få succes.

– Er der noget, der har overrasket dig i forbindelse med skiftet – og hvad glæder du dig mest til?

– Klubbens struktur er meget anderledes end det, jeg er vant til. Her er der virkelig styr på tingene, teamet omkring holdet er med 100 procent, og man ved, at der er styr på, hvad der skal ske. Lige nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med kampene. 

– Hvad er dine personlige målsætninger med karrieren som håndboldspiller?

– Først og fremmest vil jeg gerne etablere mig som en vigtig spiller for Aalborg Håndbold. Derefter må vi se, hvor mit talent kan tage mig hen. 

– Hvad laver du, når du ikke spiller håndbold?

– I starten har jeg brugt tid på at tæve Mads og Larsen i FIFA, så det bliver jeg nok ved med. Ellers bruger jeg tiden på at være sammen med min kæreste, og så starter jeg på mit studie til september. 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse