MicrosoftTeams-image (3)

Machineseeker bliver titelsponsor for EHF Champions League Men

Siden begyndelsen af sæson 2022/23 har Machineseeker Group været titelsponsor for EHF Champions League Men. Europas førende operatør af online markedspladser for brugte maskiner og erhvervskøretøjer får omfattende eksponering på alle 132 kampe i Europas førende håndboldkonkurrence. 

Aftalen betyder, at EHF Champions League Men nu officielt hedder Machineseeker EHF Champions League. EHF FINAL4 Men 2023, turneringens finaleweekend og fremragende topbegivenhed i Köln, vil få navnet TruckScout24 EHF FINAL4 2023, hvilket fremhæver en af koncernens førende markedspladser. 

Siden første spillerunde er Machineseeker blevet fremvist med klistermærker på gulvet og som en del af LED-tilstedeværelsen. Derudover optræder koncernens brands på digitale kanaler og på Machineseeker EHF Champions Leagues hjemmeside. 

Sven Schmidt, der er administrerende direktør for Machineseeker, kan se tilbage på en succesfuld start på sæsonen:

“Hvis vi tager UEFA Champions League til side, er EHF Champions League den vigtigste europæiske klubturnering. Titelsponsoratet styrker vores profil som den klare europæiske markedsleder. Vores markedspladser er nummer et i Spanien, Frankrig, Tyskland, Polen, Nordeuropa og Østeuropa. Dette passer perfekt til EHF’s tilstedeværelse.” 

David Szlezak, administrerende direktør for EHF Marketing, udtaler:

“Vi er meget glade for at byde Machineseeker velkommen som titelsponsor for EHF Champions League, og vi ser frem til at arbejde sammen om at løfte turneringen til det næste niveau.” 

Patrick Ratzke, administrerende direktør for TruckScout24, siger:

“Jeg var i Köln i år for at opleve EHF FINAL4 live. For mig er det en af de bedste og mest spændende sportsbegivenheder i Europa. Jeg er meget glad for, at vi kan sponsorere EHF FINAL4 sammen med TruckScout24, den europæiske markedsplads for erhvervskøretøjer, der er nummer et i Europa.” 

Machineseeker er kendt som sponsor for VM i håndbold i Egypten i 2021. Koncernen er med sine markedspladser Machineseeker.dk og TruckScout24.dk også den største sponsor for den 2. tyske fodboldliga og officiel partner for Team Tyskland til OL. Titelsponsoratet af EHF Champions League er en anden væsentlig aftale for Machineseeker Group. 

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...