MicrosoftTeams-image (3)

Machineseeker EHF Champions League er tilbage i Aalborg torsdag!

Oplev tophåndbold på højeste niveau, når Aalborg Håndbold tørner sammen med de slovenske mestre fra Celje torsdag aften.

Således er håndboldens fornemmeste klubturnering for 8. gang tilbage i Aalborg, og efter seneste sæsons exit i kvartfinalen til Veszprém, er vi klar til igen at jagte en finaleplads til Truck Scout 24 Final 4 i Köln.

Ser man nærmere på holdene vi er kommet i pulje med, så venter der uden tvivl en række spændende, men også udfordrende opgør.

Navne som Barça, THW Kiel og Kielce, var alle med blandt de sidste fire i seneste sæson.

Læg dertil velkendte navne som ungarske Pick Szeged, franske Nantes, slovenske Celje og fremadstormende norske Elverum, så ved man der er tale om en decideret dynamitpulje.

Vi glæder os til torsdag aften at tage i mod Celje, som vi senest mødte i sæsonen 2019/20.

Her blev de til to sejre i de indbyrdes opgør, og vi tager gerne en tredje i streg mod de stærke slovenere.

Der er endnu ledige billetter til kampen, så vil du opleve stemningen i Sparekassen Danmark Arena, og være med til at støtte Aalborg Håndbold på det europæiske eventyr, så køb dine billetter nu.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...