MicrosoftTeams-image (3)

Machineseeker forbliver titelsponsor for EHF Champions League

Machineseeker Group fortsætter som titelsponsor for EHF Champions League for sæsonen 2023/24. Den tyske teknologivirksomhed, som driver de førende online markedspladser for brugte maskiner og erhvervskøretøjer i Europa, går dermed ind i sin anden sæson som sponsor.

Den fornemmeste turnering i europæisk tophåndbold vil fortsat hedde Machineseeker EHF Champions League. Denne sæsons absolutte højdepunkt, finaleturneringen i Köln, kommer til at hedde TruckScout24 EHF FINAL4 2024 og vil specifikt fremhæve en af Machineseeker Groups bedste markedspladser. Ud over sponsoraftalen vil Machineseeker blive præsenteret i layoutet i alle haller hos de deltagende hold, både gulvet og på LED-bander, samt i trykte og digitale kanaler under alle 132 kampe i turneringen.

– Machineseeker EHF Champions League repræsenterer det bedste af det bedste i europæisk håndbold og passer perfekt til vores profil som markedsleder med førende markedspladser i hele Europa. Vi ser frem til at gå ind i den anden sæson som titelpartner for turneringen og til at opnå effektiv og stærk synlighed med både Machineseeker- og TruckScout24-brandet, siger Sven Schmidt, CEO for Machineseeker Group.

David Szlezak, Managing Director for EHF Marketing, tilføjer:

– Forlængelsen af sponsoratet kommer efter en stærk udvikling af turneringen i sæsonen 2022/23, herunder et godt samarbejde med Machineseeker. Af de mange innovative kampagner under TruckScout24 EHF FINAL4 var præsentationen af de officielle håndbolde mit personlige højdepunkt. Vi ser frem til i denne sæson at tage tingene til næste niveau sammen med Machineseeker.

Machineseeker og TruckScout24 har siden 2021 løbende været involveret som sponsor af højt profilerede håndboldbegivenheder som håndbold-VM 2021. Derudover har koncernen været officiel partner for det tyske olympiske hold i flere år og har støttet mange fodboldklubber i 2. Bundesliga.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse