MicrosoftTeams-image (3)

Mads Christiansen vender tilbage til Aalborg Håndbold

 
Efter tre sæsoner i den tyske storklub, SC Magdeburg, vender den tidligere EM- og OL-guldvinder tilbage til Aalborg Håndbold fra sommeren 2019 på en 3-årig kontrakt.
 
Den 32-årige bagspillers sidste landskamp var OL-finalen i Rio, hvorefter Mads selv valgte at trække stikket på landsholdet efter 117 kampe og 257 mål i den rød/hvide trøje.
 
– Jeg er rigtig stolt over, at vi kan tiltrække en klassespiller som Mads Christiansen, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Han er uhyre stærk i forsvaret og kontrafasen, mens han samtidigt besidder store angrebsmæssige kvaliteter. Mads har også masser af erfaringer fra de største scener, som han kan være med til at videregive til vores yngre spillere, slutter Jan Larsen.
 
Mads tørnede ud for klubben fra 2008-2011, og han var derfor bl.a. med til at sikre vores første DM-titel tilbage i 2010 – noget som han håber på at kunne bidrage til igen.
 
– Jeg er virkelig glad for at komme tilbage til Aalborg og ser frem til at kæmpe med om medaljer. Jeg kan sagtens huske følelsen efter DM-triumfen i 2010, og det er da noget, jeg rigtig gerne vil gentage, siger Mads Christiansen med et smil på læben. Jeg ser desuden frem til igen at tørne ud i Aalborg-trøjen og mærke den kæmpe opbakning fra det nordjyske håndboldpublikum, slutter Mads Christiansen.

 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse