pokaler_header_new

Mads Mensah højt placeret på topscorerlisterne

Mads Mensah Larsen har godt gang i skudarmen, og de mange mål placerer ham højt på topscorerlisterne for henholdsvis Champions League og den danske liga.

I Champions League er Mads Mensah Larsen efter fire spillerunder placeret på en delt andenplads mned 28 mål. Topscorer er højre fløjen Ghionea fra Wisla Plock med 29 mål , mens Mads Mensah Larsen deler andenpladsen med 28 mål med Sergiy Onufryienko fra Moror Zaporozhye og Renato Vugrinec fra Metalurg Skopje.

På en delt femteplads følger Morten Slundt med 26 mål i de fire kampe – sammen med Filip Jicha, THW Kiel og Klemen Cehte, Gorenje Velenje.

På topscorerlisten for ligaen er Mads Mensah Larsen på femtepladsen med 45 mål efter otte spillerunder. Listen føres af Bo Spellerberg, der har scoret 55 mål. 

Vores næstbedste skytte i den hjemlige liga er Håvard Tvedten med 37 mål på 12. pladsen.

Mads Mensahs 12 mål mod Århus Håndbold i lørdags har desuden bragt ham på rundens hold i ligaen – for anden gang ud af de hidtil spillede otte runder.  

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...