MicrosoftTeams-image (3)

Mads Mensah Larsen: Stor motivation til topkampe efter VM

Der er riv i skudarmen, og motivationen er i top hos VM-debutanten Mads Mensah Larsen efter hjemkomsten fra VM-slutrunden. 

– Jeg er topmotiveret til både at træne og spille kampe her efter VM. Jeg fik jo ikke så meget spilletid ved VM, men det var en stor oplevelse at være med, og jeg er stolt over sølvmedaljen.
Allerede få dage efter VM begyndte jeg at glæde mig til det udlæg, der ventede os med semifinalen mod Skjern ved Final4 efterfulgt af liga-kampen mod KIF Kolding og nu igen Skjern på lørdag, siger Mads Mensah Larsen. 

Mads Mensah Larsen har været solidt skydende i både semifinalen mod Skjern og ikke mindst sidste tirsdag i sejren over Kolding. 

– Det er motiverende i sig selv at spille sådanne kampe. Vi har holdet til at vinde over de andre tophold, og jeg ser allerede nu frem mod kampen på lørdag mod Skjern – igen en kamp med mange tilskuere på lægterne, og vi ved, at der altid er garanti for spænding og dramatik, når vi møder Skjern.

– Nu har vi tabt til dem to kampe i denne sæson, så på lørdag er det vores tur til at vinde. Vi har Kjelling og Tvedten tilbage efter skader, så jeg er sikker på, at vi matcher dem igen på lørdag, siger Mads Mensah Larsen. 

Kampen spilles lørdag kl. 14.15 i Messecenter Herning hal B og vises direkte på TV 2. Kampen dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand. 

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse