pokaler_header_new

Mads Mensah Larsen: Stor motivation til topkampe efter VM

Der er riv i skudarmen, og motivationen er i top hos VM-debutanten Mads Mensah Larsen efter hjemkomsten fra VM-slutrunden. 

– Jeg er topmotiveret til både at træne og spille kampe her efter VM. Jeg fik jo ikke så meget spilletid ved VM, men det var en stor oplevelse at være med, og jeg er stolt over sølvmedaljen.
Allerede få dage efter VM begyndte jeg at glæde mig til det udlæg, der ventede os med semifinalen mod Skjern ved Final4 efterfulgt af liga-kampen mod KIF Kolding og nu igen Skjern på lørdag, siger Mads Mensah Larsen. 

Mads Mensah Larsen har været solidt skydende i både semifinalen mod Skjern og ikke mindst sidste tirsdag i sejren over Kolding. 

– Det er motiverende i sig selv at spille sådanne kampe. Vi har holdet til at vinde over de andre tophold, og jeg ser allerede nu frem mod kampen på lørdag mod Skjern – igen en kamp med mange tilskuere på lægterne, og vi ved, at der altid er garanti for spænding og dramatik, når vi møder Skjern.

– Nu har vi tabt til dem to kampe i denne sæson, så på lørdag er det vores tur til at vinde. Vi har Kjelling og Tvedten tilbage efter skader, så jeg er sikker på, at vi matcher dem igen på lørdag, siger Mads Mensah Larsen. 

Kampen spilles lørdag kl. 14.15 i Messecenter Herning hal B og vises direkte på TV 2. Kampen dømmes af Anders K. Birch og Dennis Stenrand. 

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...