MicrosoftTeams-image (3)

Mads Mensah Larsens VM-jagt begynder i Gigantium tirsdag

Mandag formiddag møder Mads Mensah Larsens og co. til til landsholdest træningslejr i Aalborg, og her begynder den 21-årige playmakers jagt på en plads i Ulrik Wilbeks VM-trup for alvor. 

Nu ved vi jo ikke, hvad den gode landstræner allerede har sat af plusser og minusser ud for vores playmaker, men givet er det, at Mads Mensah Larsen får lov at arbejde hårdt for VM-udtagelsen de kommende uger. 

Ud over fem liga-kampe, heraf fire på udebane, for os frem til 26. december, så står programmet på landsholdssamlinger på rad og række. 

Nu på tirsdag kl. 15.30 har du mulighed for at se Mads Mensah Larsen i aktion i Gigantium for landsholdet, som vi møder i en test-kamp. Der er gratis entre, og vi forventer mange tilskuere til kampen. 

– Jeg glæder mig til at spille den første test-kamp i Gigantium, og så må jeg ikke håbe, at mine holdkammerater går for hårdt til mig. Jeg kan jo prøve at se, om jeg kan lave et par aftaler på forhånd, smiler Mads Mensah Larsen. 

– Jeg kommer jo med en god portion selvtillid i bagagen efter 10 sejre på stribe, og jeg vil gøre alt for at spille mig på VM-holdet, siger Mads Mensah Larsen. 

Landsholdets træningslejr i Aalborg varer til og med onsdag. Derefter står
den på fem kampe med klubholdet frem til 26. december, inden landsholdet samles igen 28.-30. december i Aarhus. 

En enkelt fridag 31. december, inden der er samling igen i Aarhus 1. – 10. januar. Hovedretten her er tre landskampe i Totalkredit Cup: 4. januar i Skjern mod Tunesien, 5. januar i Gigantium i Aalborg mod Montenegro og 6. januar i Aarhus mod Slovenien. 

11. december er der afrejse til VM i Spanien, hvor vi spiller de indledende kampe i Sevilla med første kamp 12. januar mod Qatar. Derefter følger puljekampene mod Rusland, Chile, Island og Makedonien.  VM slutter 27. januar, og lørdag 2. februar tørner Mads Mensah Larsen igen ud for os ved Final4 i Aarhus. 

Ulrik Wilbek har endnu ikke meldt ud, hvornår han sætter navnene på den endelige VM-trup.

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse