MicrosoftTeams-image (3)

Mads Mensah Larsens VM-jagt begynder i Gigantium tirsdag

Mandag formiddag møder Mads Mensah Larsens og co. til til landsholdest træningslejr i Aalborg, og her begynder den 21-årige playmakers jagt på en plads i Ulrik Wilbeks VM-trup for alvor. 

Nu ved vi jo ikke, hvad den gode landstræner allerede har sat af plusser og minusser ud for vores playmaker, men givet er det, at Mads Mensah Larsen får lov at arbejde hårdt for VM-udtagelsen de kommende uger. 

Ud over fem liga-kampe, heraf fire på udebane, for os frem til 26. december, så står programmet på landsholdssamlinger på rad og række. 

Nu på tirsdag kl. 15.30 har du mulighed for at se Mads Mensah Larsen i aktion i Gigantium for landsholdet, som vi møder i en test-kamp. Der er gratis entre, og vi forventer mange tilskuere til kampen. 

– Jeg glæder mig til at spille den første test-kamp i Gigantium, og så må jeg ikke håbe, at mine holdkammerater går for hårdt til mig. Jeg kan jo prøve at se, om jeg kan lave et par aftaler på forhånd, smiler Mads Mensah Larsen. 

– Jeg kommer jo med en god portion selvtillid i bagagen efter 10 sejre på stribe, og jeg vil gøre alt for at spille mig på VM-holdet, siger Mads Mensah Larsen. 

Landsholdets træningslejr i Aalborg varer til og med onsdag. Derefter står
den på fem kampe med klubholdet frem til 26. december, inden landsholdet samles igen 28.-30. december i Aarhus. 

En enkelt fridag 31. december, inden der er samling igen i Aarhus 1. – 10. januar. Hovedretten her er tre landskampe i Totalkredit Cup: 4. januar i Skjern mod Tunesien, 5. januar i Gigantium i Aalborg mod Montenegro og 6. januar i Aarhus mod Slovenien. 

11. december er der afrejse til VM i Spanien, hvor vi spiller de indledende kampe i Sevilla med første kamp 12. januar mod Qatar. Derefter følger puljekampene mod Rusland, Chile, Island og Makedonien.  VM slutter 27. januar, og lørdag 2. februar tørner Mads Mensah Larsen igen ud for os ved Final4 i Aarhus. 

Ulrik Wilbek har endnu ikke meldt ud, hvornår han sætter navnene på den endelige VM-trup.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse