MicrosoftTeams-image (3)

Madsen: Vi glæder os til første kamp

Cheftræner Stefan Madsen ser frem mod lørdagens premierekamp i HTH Herreligaen.

Efter en opstart med hele seks testkampe, en sejr i Super Cup over GOG, samt avancement i Santander Cup, står Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag klar til sæsonens første dyst i HTH Herreligaen, hvor Nordsjælland Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena.

– Jeg synes vi som hold står rigtig fint inden lørdagens opgør. Vi ved godt, at vores optaktskampe var lidt mere svingende end vi havde lyst til de skulle være, til gengæld viste vi i både Super Cup og pokalkampen, at når der er noget på spil, så kører det for os.

– Nu er vi selvfølgelig spændte på at se hvor vi er henne når Mikkel Hansen kommer med. Selvom vi kun har haft kort tid sammen på træningsbanen, så skal det nok komme til at se godt ud, lyder det fredag eftermiddag fra Aalborg Håndbolds cheftræner, der ikke forventer at holdets senest tilkomne spiller skal i fulde omdrejninger fra start.

Vi skal ud og sidde på tingene fra start, vi skal styre kampen mod et hold som Nordsjælland

- Cheftræner Stefan Madsen

– Der venter os en lang sæson, og vi skal passe på alle mand, også Mikkel. Man skal huske på, at det er mange måneder siden han har spillet tophåndbold, så han bliver doseret her i starten, men jeg har da en forventning om at han i morgen kommer til at kæmpe som alle andre, men måske i kortere perioder end han normalt er vant til, forklarer Stefan Madsen videre, inden fokus rettes mod morgendagens opgør.

– Vi glæder os da, og det er altid specielt med første turneringskamp, men ser man på kampen i morgen er der ingen tvivl. Vi skal ud og sidde på tingene fra start, vi skal styre kampen mod et hold som Nordsjælland.

– Samtidig glæder jeg mig til igen at spille på hjemmebane i en fed kulisse. I slutningen af seneste sæson oplevede jeg, at der blev lagt et ekstra lag på fra vores fans, hvor stemningen fik et ekstra løft, og det fortsatte til  Super Cup for nylig, hvor opbakningen til os og trykket på udeholdet var rigtig godt, afslutter Stefan Madsen.

Lørdagens opgør afvikles kl. 16.10 i Sparekassen Danmark Arena, hvor dørene åbner kl. 13.30.

Billetter til kampen kan købes via dette link.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...