MicrosoftTeams-image (3)

Mændene bag jubilæumsmagasinet

1. januar 2021 fylder Aalborg Håndbold 10 år. I den forbindelse udgav vi i fredags vores jubilæumsmagasin ”10 ÅR PÅ TOPPEN”. Bag magasinet står Poul Madsbjerg (t.v.) og Henning Hansen (t.h.).

De to pensionerede skriverkarle har været ved tasterne igen, og de har planlagt, skrevet og redigeret jubilæumsmagasinet.

Magasinet er i alt på 100 sider, og det giver et indblik i Aalborg Håndbolds 10 første leveår. Der er bl.a. stillet skarpt på nogle af personerne, der har været med på den hidtidige rejse – mens der samtidigt også bliver kigget frem mod en spændende fremtid.

Poul og Henning er begge pensionerede journalister, og Poul har ligeledes været salgschef i klubben fra 2011 til 2017, hvor han gik på pension.

Tilsammen har de et hav af artikler, aviser, magasiner mm. bag sig – alene i Aalborg Håndbold regi er dette magasin den fjerde af sin slags, de er bagmændene bag. Alligevel finder de to fortsat stor glæde i arbejdet.

– Vi har haft fat i rigtig mange, for at skabe spændende indhold til magasinet, og uanset hvem, vi har været i kontakt med, så er vi blevet mødt med stor velvilje og entusiasme. Det vil jeg gerne sige tak for, og det har gjort det sjovt for os igen at være med, siger Henning Hansen.

– Dette magasin har sendt os forbi mange herlige personer, og det har vakt mange gode minder undervejs. Der har været en stor åbenhed og lyst til at fortælle, så det har været meget positivt igen at bidrage, supplerer Poul Madsbjerg.

Direktør Jan Larsen er yderst tilfreds med det færdige resultat – og ikke mindst de to herrers indsats.

– Poul og Henning har igen gjort et fantastisk stykke arbejde, og jeg synes virkelig, de har skabt et spændende jubilæumsmagasin. Det er med stolthed, vi kigger tilbage på de første 10 år som Aalborg Håndbold – og jeg håber, magasinet bringer mange gode minder frem og giver anledning til meget god læsning, siger direktør Jan Larsen.
 
Magasinet kan hentes som fysisk eksemplar på vores kontor i Gigantium eller i forbindelse med vores hjemmekampe frem mod jul.
 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse