MicrosoftTeams-image (3)

Magdeburgs kontramaskine skal stoppes i lørdagens kamp

Selv om SC Magdeburg, som vi møder lørdag kl. 18.30 i EHF Cuppen i Jutlander Bank Arena, har sikret sig videre deltagelse i turneringen, har det stor betydning for holdet at sikre sig to point. Førstepladsen i puljen giver bedre seedning til kvartfinalen, og derfor skal vi forvente, at Bagersted og co. kommer med fuld power.

– Vi er uden chance for at gå videre i EHF Cuppen, men på alle andre parametre er kampen vigtig for os. Det er kamp 1 for at forbedre vort eget spil,  give holdet tro på egne evner og styrke selvtilliden, siger direktør Jan Larsen.

– Ud over kampen i morgen, har vi udekampen mod BSV på onsdag og sidste EHF Cup-kamp næste søndag i Spanien, inden vi indleder slutspillet midt i april. Det giver den nye træner-duo mulighed for at arbejde med tingene, siger Jan Larsen.

Vi tabte 25-19 i Magdeburg for fem uger siden, og her blev næsten halvdelen af tyskernes mål scoret på kontraer efter fejl, vi begik. Vi blev hårdt matchet fysisk, og det gav fejlafleveringer, så lynhurtige Robert Weber og Yves Grafenhordt kunne score mange kontra-mål.

Jacob Bagersted kan løbe ind på sin tidligere hjemmebane og fejre, at han i dag er udtaget til 18-mandstruppen til OL-kval-kampene i Herning om tre uger. Et fortjent comeback, og dermed slår han følge med holdkammeraterne Michael Damgaard (26 år i dag) og Jannick Green.

Ud over de tre danskere er Magdeburg stærkt besat på alle positioner, og har ikke mindst et solidt midterforsvar med Musa, Lemke og Bagersted. En bagkæde med Zelenovic/Rojewski, Hass/Bezjak og Damgaard og hurtige og teknisk dygtige fløj-spillere.

Vi forventer igen op mod 4.000 tilskuere, heriblandt ca. 100 Magdeburg-fans, der tager turen herop i bus. 

Du kan fortsat nå at sikre dig billet til kampen her på hjemmesiden på www.aalborghaandbold.dk
 

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse