MicrosoftTeams-image (3)

Magdeburgs kontramaskine skal stoppes i lørdagens kamp

Selv om SC Magdeburg, som vi møder lørdag kl. 18.30 i EHF Cuppen i Jutlander Bank Arena, har sikret sig videre deltagelse i turneringen, har det stor betydning for holdet at sikre sig to point. Førstepladsen i puljen giver bedre seedning til kvartfinalen, og derfor skal vi forvente, at Bagersted og co. kommer med fuld power.

– Vi er uden chance for at gå videre i EHF Cuppen, men på alle andre parametre er kampen vigtig for os. Det er kamp 1 for at forbedre vort eget spil,  give holdet tro på egne evner og styrke selvtilliden, siger direktør Jan Larsen.

– Ud over kampen i morgen, har vi udekampen mod BSV på onsdag og sidste EHF Cup-kamp næste søndag i Spanien, inden vi indleder slutspillet midt i april. Det giver den nye træner-duo mulighed for at arbejde med tingene, siger Jan Larsen.

Vi tabte 25-19 i Magdeburg for fem uger siden, og her blev næsten halvdelen af tyskernes mål scoret på kontraer efter fejl, vi begik. Vi blev hårdt matchet fysisk, og det gav fejlafleveringer, så lynhurtige Robert Weber og Yves Grafenhordt kunne score mange kontra-mål.

Jacob Bagersted kan løbe ind på sin tidligere hjemmebane og fejre, at han i dag er udtaget til 18-mandstruppen til OL-kval-kampene i Herning om tre uger. Et fortjent comeback, og dermed slår han følge med holdkammeraterne Michael Damgaard (26 år i dag) og Jannick Green.

Ud over de tre danskere er Magdeburg stærkt besat på alle positioner, og har ikke mindst et solidt midterforsvar med Musa, Lemke og Bagersted. En bagkæde med Zelenovic/Rojewski, Hass/Bezjak og Damgaard og hurtige og teknisk dygtige fløj-spillere.

Vi forventer igen op mod 4.000 tilskuere, heriblandt ca. 100 Magdeburg-fans, der tager turen herop i bus. 

Du kan fortsat nå at sikre dig billet til kampen her på hjemmesiden på www.aalborghaandbold.dk
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse